Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

готварска печка с керамичен плот Горение

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • готварска печка с керамичен плот Горение

  Здравейте!
  Продавам готварска печка с керамичен плот Горение EC774W с размери Ш/Д/В - 50/60/85 - "тесния вариант", напълно функционираща. Свободно стояща, не е за вграждане. Четири котлона, два с разширени нагряващи зони /преден ляв-кръгъл и заден десен - продъпговат/. Фурна с възможност за печене на четири нива, с функция печене с вентилатор, горен и долен нагревател, инфра нагревател. Функция размразяване. Осветление на фурната. Врата с двойно стъкло /безопасно за домакинства с малки деца/. Шест регулиращи ключа на челния панел - четири за котлоните, един за функциите на фурната и един за температурния диапазон на същата. Две контролни лампи за фурната и котлоните. Индикатор за остатъчна топлина на котлоните. Отвор за отвеждане на изпаренията от фурната - в задния горен край на плота. Печката е с комплект тави за печене и решетка. Чекмедже под фурната, за съхранение на тавите. Печката се продава с необходимия кабел и щепсел /видими от снимките/. Символите на ключовете са поизтрити с годините. Мисля, че щепсела при необходимост може да се замени с друг вид, според случая и ситуацията.
  Причина за продажбата: подмяна на кухненското оборудване /за жалост/. Идеята не е моя! Досетихте се - на съпругата.
  Търсена цена 220лв.
  За връзка: на ЛС или тел. 0885182502.
  Живи и здрави бъдете!

 • #2
  Я кажи къде се намира, че проявявам интерес, и ако си ми по маршрутите да мина да я видя.

  Коментар


  • #3
   Изглежда добра печка ама е "тесен" вариант

   Мойта благоверна върна една такава печка получена като подарък щото не и събираше голямата тава.

   Оттогава печка се избира заедно с любимата тава на благоверната
   Land Rover Discovery II, V8 4.0
   VW Golf VI variant
   Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

   Коментар


   • #4
    Правилно иска смяна жената, с този изгнил под е опасна за ползване, явно бая манджи са кипяли..... така яко гърми при поредното "наводняване" с изкипял сос, че да не си наблизо / не ме питай откъде знам/
    ________________________________________________
    Chevrolet k1500 5,7
    Subaru OUTBACK 2,5
    Hyundai TUCSON 2.0

    Коментар


    • #5
     Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
     Правилно иска смяна жената, с този изгнил под е опасна за ползване, явно бая манджи са кипяли..... така яко гърми при поредното "наводняване" с изкипял сос, че да не си наблизо / не ме питай откъде знам/
     Както кажеш, колега. Ти знаеш най-добре. Благодаря за помоща!

     Коментар


     • #6
      Първоначално публикуван от пълен новак Преглед на мнение

      Както кажеш, колега. Ти знаеш най-добре. Благодаря за помоща!
      Няма нужда от ирония, снимката ти си я качил, или искаш да кажеш, че не е пробито от ръжда и като изкипи тавата , няма да стигне течност до долния нагревател? На майка ми гръмна фурната точно по такава причина и помощТа ми е за евентуалния купувач, не за теб.


      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:gnilo.JPG
Прегледи:203
Размер:142.3 КБ
ID:6729364

      ________________________________________________
      Chevrolet k1500 5,7
      Subaru OUTBACK 2,5
      Hyundai TUCSON 2.0

      Коментар


      • #7
       Колега, няма нужда да влизам в полемика с теб, тъй като почти съм уверен, че моята оферта не те интересува. Но, щом си успял да прозреш, че снимката/снимките на уреда съм ги качил аз, то опитай се да продължиш да мислиш по темата и ще се досетиш, че тези снимки съм ги сложил с ясното съзнание, че всеки заинтересован от обявата ще може да ги разглежда колкото си иска. Да ги зумва /хубава българска дума/ и т.н.т. И ако съм искал нещо да крия, едва ли щях да ги приложа. Снимал съм почти всичко от печката и хората, които проявиха интерес днес, коментираха съвсем добронамерено.
       П.П.
       Благодаря ти, че ми заостри вниманието на правописната грешка! Наистина! Грешката е техническа. Обикновено пиша правилно.

       Коментар


       • #8
        Само аз ли не видях годината на производство на тая печка?
        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

        Коментар


        • #9
         Правилния отговор е: не само ти. Но извън шегата, в момента по-точен отговор от, горе-долу 2005г /по спомен/, не мога да дам. Утре бих могъл да погледна документите на печката и да съм максимално точен.

         Коментар


         • #10
          Да се пазят документи над 15г. за просто една печка... егати и печката , но извън шегата, колегите правилно искат уточнения.
          Човек не знае, когато печели какво губи и когато губи, какво печели!

          Коментар


          • #11
           Това с документите... не е моя мания. Има си хора за това.
           А всеки, който е проявил интерес и е поискал уточнения, ги е получил съвсем добронамерено. Лошо няма. Напротив! Но не и когато темата се коментира без ангажимент, и само от желание да се участва навсякъде във форума.
           Поздрави.

           Коментар

           Активност за темата

           Свий

           В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

           Най-много потребители онлайн 7,747 в 09:48 на 20-03-21.

           Зареждам...
           X