Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Puch или G с нормална цена

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Купувам: Puch или G с нормална цена

  Следя отдавна какво се продава в сайтовете за продажба и си стоят все едни и същи джипове с нереално високи цени, някои неподлежащи на възстановяване и други с проблемни документи. Тоест високи цени и предлагане има, но търсене на база тези цени не.

  Та реших да си пусна във форума тема която да отлежава, докато някой колега не реши да си продава Пуха или Г-то. Предпочитам да е в добро/реставрирано състояние, но не ми пречи и аз да реставрирам, стига да е останало нещо за реставрация. Държа на изрядно документи, в които си е вписан двигателя (по възможност заводски) и да се чете номерът на рамата. Година и база - нямам предпочитание. За предложения можете да ми пишете на лично със снимка, но моля да отговарят ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на изискването с изрядност на документите.
  ....!

 • #2
  Колега продавам W460 Всичко платено задалжително прехвърляна. Софииски номера. Двигатела е сменен с по-мощен и не е в писан в талона. ЩЕната която му търся с тези гуми е 8500лв Може и да се продаде и без гуми лебедка, джанти на друга цена

  Коментар


  • #3
   Благодаря за предложението, но търся документално изяден автомобил. Със сменен двигател, който не е вписан в талона (а Пух и Г са с номер на двигателя), тази кола в КАТ не може да мине на канал посмъртно.
   ....!

   Коментар


   • #4
    Срещу едни 800-1000 лв ще мине технотест ама това е друг въпрос на кого му се занимава .

    Коментар


    • #5
     Ако няма документи за двигателя, (а в повечето случаи, щом не е вписан няма), не може да отиде и на технотест, нито да се впише в талона.

     Та по темата - моля само изрядни като документи автомобили!
     ....!

     Коментар


     • #6
      Я кажи какво си представяш като цена.
      Имам няколко, не са обявени за сега никъде.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

      Коментар


      • #7
       Факторите са моного - година, база, колко има за правене. Пиши ми на лично с повече инфо какво предлагаш, пък цената ще я договорим.
       ....!

       Коментар


       • #8
        Различни са, съответно и цената. Затова питах за нещо ориентир коя ценова категория гониш, да не си губим времето излишно.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

        Коментар


        • #9
         Определено не търся 6х6...
         ​​​​​Кажи ми какъв е най-евтиния от няколкото ти и с каква цена е в такъв случай?
         ....!

         Коментар


         • #10
          Лош външен вид, добро общо състояние, ом617, документално ок
          15к
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

          Коментар


          • #11
           Имам и със сменян мотор, има документи, още не е минавала кат, 11.5к

           Това са евтините
           И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

           Коментар


           • #12
            Разминават ни се критериите за "нормална цена" май :-) Бих имал интерес към първия, но за 15к, ом617 който вероятно е около 85г трябва да е в идеално състояние.
            ....!

            Коментар


            • #13
             Ето затова питах какво ти е идеята за цена
             И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

             Коментар


             • #14
              Аз лично нормална цена си вадя от мобиле.де,швейцарския аутскаут и тн.Там как са цените?
              Мен ако питаш късно си се сетил колега.Г което струваше 7 клв преди 10 години сега под 14 не можеш да барнеш.

              Коментар


              • #15
               Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
               Ето затова питах какво ти е идеята за цена
               Колега ако можеш пусни ми на вайбър всичките Г които имаш с информация и цени 0887443338
               Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

               Коментар

               Активност за темата

               Свий

               В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

               Най-много потребители онлайн 4,660 в 19:02 на 07-04-20.

               Зареждам...
               X