Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Продавам Isuzu D_MAX 3.0 Дизел

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Продавам: Продавам Isuzu D_MAX 3.0 Дизел

  Продавам Isuzu D-MAX 3.0 Дизел, 163 К.С. Евро 4, Автомат. пробег. 143 600 км. Колата е внесена в БГ 2011 г. Купена е от представителство на Исузу от мой приятел. Втори собственик съм карам я от 5 г. С колата никога не е теглено нищо ( няма монтиран теглич или кука ), нe е използвана за превоз на тежки товари. Ползвана е за семейни пътувания.
  Допълнително изработен метален капак за товарното отделение.
  Намира се в София.

  Цена: 19 800 лв.

  тел: 0888345245

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20181114_124112.jpg
Прегледи:1
Размер:537.3 КБ
ID:6158046

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20181114_124119.jpg
Прегледи:1
Размер:508.7 КБ
ID:6158047

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20181114_124058.jpg
Прегледи:1
Размер:520.4 КБ
ID:6158048
  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20181114_124032.jpg
Прегледи:1
Размер:473.5 КБ
ID:6158049

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20190529_182438.jpg
Прегледи:1
Размер:446.3 КБ
ID:6158050

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20190529_182624.jpg
Прегледи:1
Размер:483.0 КБ
ID:6158051

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20190529_183817.jpg
Прегледи:1
Размер:396.6 КБ
ID:6158052
  Последно редактирано от redair; 02-06-19, 20:53. Причина: добавяне на телефон
  LZ1RED

 • #2
  От: Продавам Isuzu D_MAX 3.0 Дизел

  Дидо, кой ти изработи капака и за колко пари?
  ________________________________________________
  Chevrolet k1500 5,7
  Subaru OUTBACK 2,5
  Hyundai TUCSON 2.0

  Коментар


  • #3
   От: Продавам Isuzu D_MAX 3.0 Дизел

   Извинявай за глупавия въпрос, имаш ли идея при поддържане на магистрална скорост 120-130 какъв разход ти дава. колко тежи капака отзад, има пластмасов протектор на товарния отсек?

   Коментар


   • #4
    От: Продавам Isuzu D_MAX 3.0 Дизел

    Отговарям по ред:
    Капака аз съм го правил аз, знаеш хоби ми е да си правя почти всичко сам :-) за парите не помня точно: боядисване - 350 лв. материали около 400 лв. труд - няма цена :-) Пдобен метален в Англия 1000 паунда, Австралия, там са най-хубавите и още по-скъпи. Китайски пластмасови - около 1000 - 2000 лв. тук в БГ

    Въпроса за разхода не е глупав. Ето ти примери:
    София - Каламици - София и разходки в околността с климатик, магистрала - 130 км в час., в Гърция с около 10 км/ч над ограниченията, с 3 човека и товар цялото ми къмпинг оборудване за живот на палатка за 1 седмица + велосипед върху капака - среден разход 8 - 8.5 л/100
    София - Атина - София с климатик и 4 човека, само магистрала - 130 - 140 км в час - 9 л./100 км.
    Градско - София - лято 9 л. зима - 10 л. спокойно каране с трафика, за бързо каране си имам мотор :-)
    Рекорда ми е София - Гоце Делчев заради проливният дъжд и трафика карах доста леко 60 - 80 км/ч разхода беше 7 - 7.5 л./100
    Капака тежи 30-тина кг.
    Вътре има пластмасов протектор. Утре ще го снимам.
    LZ1RED

    Коментар


    • #5
     От: Продавам Isuzu D_MAX 3.0 Дизел

     Признавам си, че ми влезе в полезрението пикапа ти, за сега ме спират две неща да дойда и да не се замислям повече за пикап поне таз и другата година - автомата и липсата на хардтоп - можеш ли да споделиш, как е с намирането на частите и от къде може да се купи свестен хардтоп - става ли смяна на кутия с ръчна, запознат ли си - знам, за предимствата на автомата, но повярвай ми, не мога да карам с такива кутии, изприщвам се...

     ПП - Има ли автопилот, че не видях по снимките, как е мястото на задния ред седалки, че всички сме над 186-7, не съм влизал в такъв пикап.
     Последно редактирано от proscrip; 11-06-19, 20:47.

     Коментар


     • #6
      От: Продавам Isuzu D_MAX 3.0 Дизел

      Здравей, не съм търсил части, сменял съм само консумативи, амортесьори, накладки, масла и филтри. Исузу имат представителство и би трябвало да може да се поръча всичко, а и търговците на японски части също трябва да имат опит с марката. Смяната на скоростната кутия с ръчна - опит с такъв вид работа имат Лозан и Цецо можеш тях да ги питаш за подробности тук във форума ника на Лозан е Isuzu, както и Соти. Авто пилот има, а хардтоп имах и го продадох, крайно не практичен беше за мен, а и пикапа изглеждаше като катафалка с него - лично мнение. :-) Цените на хардтопите са от 2000 до към 5000 лв. както и на капаците.
      Относно мястото на задните седалки, пътували сме до морето 5 възрастни и никой не се оплака, мога да ти го измеря ако искаш.
      LZ1RED

      Коментар


      • #7
       От: Продавам Isuzu D_MAX 3.0 Дизел

       Продаден.
       LZ1RED

       Коментар

       Активност за темата

       Свий

       В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

       Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.

       Зареждам...
       X