Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Продавам REXTON

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • #16
  Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение

  НибоЙса, Пенчо, аз от дизелори не разбирам и с такива нищо общо не искам да имам. Сигурно корейска печка с (уж) мРецедесов дизелор върви повече от... американска (дали?) с италиански дизелор.
  По-ми е интересно горе Бочо като казва, че корейската печка е по-бърза от (уж) американската с един и същи 2,7 мРецедесов дизелор - е те тАва е интересно.
  Бочо що е рекъл можеш и да не поверваш ама този що пита за Рекстън гледам си има Гранд па пише дека Рекстъна по вРъвел според него,па и дори Таков да си земе!

  Коментар


  • #17
   Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
   Съвсем възможно, щото Рекстъна като е парттайм върти по-малко железа от Джипа.
   Отделно, че мАторите не са еднакви. На глед 2,7 и в ML и в Jeep и в Рекстън, е 163 коня, но на практика са три различни мотора, макар и да имат общи неща.
   Е, аз затова съм писал "(уж)" еднакви мотори.
   Всеки случай с "Либито" си съм скъсал доста "Рекстъни", щото се пънеха да се надбягват с него. Не ги знам с какви двигатели са били. По-късно на дълъг път почнах да тръгвам само с "Хемито" и тия изобщо не са му от категорията, те сами даже не се и опитват.
   Das Tausendjähriges Kürbisreich

   Коментар


   • #18
    Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнение

    Бочо що е рекъл можеш и да не поверваш ама този що пита за Рекстън гледам си има Гранд па пише дека Рекстъна по вРъвел според него,па и дори Таков да си земе!
    Ми няма си гранд, бре, Бочо? Виж му аватара, па прочети какво е писал!
    Das Tausendjähriges Kürbisreich

    Коментар


    • #19
     Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение

     Ми няма си гранд, бре, Бочо? Виж му аватара, па прочети какво е писал!
     Ми четох бре,пост 5 от туй четиво

     Коментар


     • #20
      Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнение

      Ми четох бре,пост 5 от туй четиво
      Е, па виж и пост 11. ОбРъкАл е кОбатурата в пост 5, в пост 11 говори за 2,8.
      Das Tausendjähriges Kürbisreich

      Коментар


      • #21
       Е той щом талянския дизел му е муден па и туй KJ е по леко от WJ сети се онзи туч как е от към динамика.Верно онова е с кутия от МБ ама то и на Рекси е такава та килцата и колкото я има аеродинамиката играят роля.

       Коментар


       • #22
        Теглата са близки на KJ и WJ.
        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.

        Зареждам...
        X