Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Продавам REXTON

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Продавам REXTON

  SsangYong REXTON 2.7 дизел, автомат, кожа, ел. пакет, колата е доста свежа има малко драскотини но няма ръжда, ръчни хъбове. Регистрирана товарна 4+1. В сайтовете за коли съм я обявил за 4900. За колеги от форума 4 500 лв. намира се в Хасково. Оглед по всяко време, тел. 0887649707 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20191224_125342.jpg
Прегледи:730
Размер:784.1 КБ
ID:6548867
  Последно редактирано от toniko; 16-01-20, 12:12. Причина: снимка
  LZ1ACU

 • #2
  Здрасти колега,
  Пусни повече снимки, особено от вътре. Липсва пробег и година на производство. Има ли нужда от ремонти?
  Grand Cherokee WJ
  Dodge Caliber
  E 430 4-matic-T(S210)

  Коментар


  • #3
   В момента километража показва 220 000 км. година на производство 2005. По мое мнение - няма нужда от ремонти. Мисля обаче, че хъбовете трябва да се свалят, почистят и смажат. Опитах но не можах да развия болтовете и се отказах. Не пипа маслото нито грам, сменил съм всичките масла без това на автоматика (още не му е дошло времето) Най-нисък разход, който съм докарвал 8,6/100 Хасково-София в едната посока с климатик при 120-130 км/ч .В града около 11 - 11,5/100
   LZ1ACU

   Коментар


   • #4
    Колата е продадена. Моля за заключване на темата!
    LZ1ACU

    Коментар


    • #5
     Първоначално публикуван от toniko Преглед на мнение
     без това на автоматика (още не му е дошло времето)
     Попаднах случайно на обявата.
     Как се разбира, че не му е дошло времето, ако не си го сменял по времето, когато е бил при теб? И аз търся Рекстън, ама съм изтървал тази кола . Имам Чероки 2.7 , 2005г, но реших и Рекстън да си взема. Според теб колега, дали ще е добра покупка кореец?

     Коментар


     • #6
      Първоначално публикуван от Indian Преглед на мнение
      Как се разбира, че не му е дошло времето, ако не си го сменял по времето, когато е бил при теб?
      Ами тази кутия си има брояч на смените на флуида.
      С подходяща диагностика и циклите на пълнене на пакетите чете!
      А дали е удачен избор? Върви повече от Вожда и по малко клати,това по шосе! Извън пътя е по зле естествено.

      Коментар


      • #7
       Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнение
       Върви повече от Вожда и по малко клати,това по шосе! Извън пътя е по зле естествено.
       Вожда, кой ще рече че е? Нещо не схващам, за кой става въпрос.

       Коментар


       • #8
        Първоначално публикуван от Indian Преглед на мнение
        Вожда, кой ще рече че е? Нещо не схващам, за кой става въпрос.
        Явно става въпрос за "Чероки" Или за "Гранд Чероки"...
        Силно ме съмнява горното изявление, че "върви повече", но нямам база за сравнение - имам бензиново "Либърти" и бензиново "Гранд Чероки", които такъв "Рекстън" го отнасят като куцо пиле домат.
        Ако от двама имигранти трима са джендъри, то колко ще е числото "пи" след 10 години глобално затопляне?

        Коментар


        • #9
         Първоначално публикуван от Indian Преглед на мнение
         Вожда, кой ще рече че е? Нещо не схващам, за кой става въпрос.
         Grand (големия) вожд на племето чероки. Форумен хумор !
         Гагич, това недоразумение с 3.2 матор ще ти отвее Либито като стой та гледай. Не бъркай с печките.

         Коментар


         • #10
          Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнение

          Grand (големия) вожд на племето чероки. Форумен хумор !
          ХапсурТ е "Рекстъна" да върви повече (освен ако се няма предвид скорост, а нещо друго) от "Гранд Чероки" с 2,7 дизелор, за бензиновите изобщо не ще и дума за сравнение.
          Ако от двама имигранти трима са джендъри, то колко ще е числото "пи" след 10 години глобално затопляне?

          Коментар


          • #11
           Сега аз ще Ви споделя как върви Черока 2.8 CDR, 2005 г. Мотора е 163 коня, дърви с 180 км/ч по АМ, гори 13 л нафта OMV ,но не ме кефи много, тясно е вътре, издадено е отпред между седалките, и то повече от страната на шофьора / що го е направил така хамериканеца ?!? / малък багажник, отзад е тясно, резервната вирната на задния капак. Лимитед е, от Холандия, приятел ми го докара, беше с натисната дясна предна врата. Със сервижна книжка , маслото на автомата не съм сменял от 40 000 км, маслото 3 пъти на мотора с масло Wolf белгийско. Не ме кефи, че и бавно , мудно се наема. Но пък извън пътя и в сняг е сила. Карах 3 Рекстъна, добре вървят, наемат се пъргаво. Като ги сравним, в кал и сняг, Черока ще е силата, но на на пътя явно ще е Рекстъна с предимство, че и доста широк вътре, като за човек като мен 1.90м. Така ли е или греша?
           Последно редактирано от Indian; 02-05-20, 21:04.

           Коментар


           • #12
            Първоначално публикуван от Indian Преглед на мнение
            Карах 3 Рекстъна, добре вървят, наемат се пъргаво. Като ги сравним, в кал и сняг, Черока ще е силата, но на на пътя явно ще е Рекстъна с предимство, че и доста широк вътре, като за човек като мен 1.90м. Така ли е или греша?
            Недей така да хортуваш, че Гагича ша вземе да пририта.

            Спортидж 2.0 ТДИ 2000г. Ceed 1,6 CRDI 2010г.Каравана Антарес 390 2015г.
            Карайте ПРЕДВИЖДАЙКИ!!!! Така и спирачки ще сменяте по- рядко.

            Коментар


            • #13
             Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение

             Недей така да хортуваш, че Гагича ша вземе да пририта.
             НибоЙса, Пенчо, аз от дизелори не разбирам и с такива нищо общо не искам да имам. Сигурно корейска печка с (уж) мРецедесов дизелор върви повече от... американска (дали?) с италиански дизелор.
             По-ми е интересно горе Бочо като казва, че корейската печка е по-бърза от (уж) американската с един и същи 2,7 мРецедесов дизелор - е те тАва е интересно.
             Ако от двама имигранти трима са джендъри, то колко ще е числото "пи" след 10 години глобално затопляне?

             Коментар


             • #14
              Съвсем възможно, щото Рекстъна като е парттайм върти по-малко железа от Джипа.
              Отделно, че мАторите не са еднакви. На глед 2,7 и в ML и в Jeep и в Рекстън, е 163 коня, но на практика са три различни мотора, макар и да имат общи неща.
              Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

              Коментар


              • #15
               Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение

               НибоЙса, Пенчо, аз от дизелори не разбирам и с такива нищо общо не искам да имам. Сигурно корейска печка с (уж) мРецедесов дизелор върви повече от... американска (дали?) с италиански дизелор.
               По-ми е интересно горе Бочо като казва, че корейската печка е по-бърза от (уж) американската с един и същи 2,7 мРецедесов дизелор - е те тАва е интересно.
               Ша останеш изненадан, колко са се изучили дръпнатите очички.
               Спортидж 2.0 ТДИ 2000г. Ceed 1,6 CRDI 2010г.Каравана Антарес 390 2015г.
               Карайте ПРЕДВИЖДАЙКИ!!!! Така и спирачки ще сменяте по- рядко.

               Коментар

               Активност за темата

               Свий

               В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

               Най-много потребители онлайн 7,066 в 15:57 на 11-07-20.

               Зареждам...
               X