Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акт за неправилно паркиране

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Акт за неправилно паркиране

Хайде да видим сега, какво съм пропуснал в ЗДвП.
    Днес ми се случи това:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Акт.png Прегледи:0 Размер:407.3 КБ ID:6996963
    Закритите места са лични данни- нищо интересно.
    Възраженията ми са, че:
    1. Бях паркирал на отстояние над 5 метра след кръстовището.
    2. Бях паркирал на отстояние над 1 метър след пешеходната пътека.
    3. Бях паркирал преди знак В27 (може би на 1,5- 2 метра).
    4. Улицата е с по две ленти във всяка посока.
    5. Рено Клио е около 1,5 м. високо и за закриване на видимостта към знака не може и дума да става.

Давайте да видим къде бъркам и имам ли шанс при обжалване.
    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Предполагам не си паркирал обратно на посоката на движение. Другото, което се сещам ако има непрекъсната линия на маркировката, има отстояние от нея, беше 2,5 м преди.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

• Тропчо
      Тропчо коментира
      Редактиране на коментар
      По посока на движението съм, иначе щяха да го отбележат. До двойната непрекъсната има поне 4 метра (платно и половина).

Гледах го в гугъл мапса, не би трябвало да не можеш да паркираш там. Трябва да си преместят знака веднага след пешеходната пътека. Аз си мисля, че имаш шанс при обжалване, ако не минат с някой номер като застрашаване на безопасно преминаване на други участници в движението и т.н. Иначе там не е много симпатично за паркиране, но не виждам да не можеш законно.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

• на това място ППС да НЕ създава опасност или е пречка за движението или да НЕ закрива от другите участници в движението пътен знак или сигнал;
      • избраното място за паркиране да НЕ участък, където видимостта е ограничена;
      Според мен ,можеш да паркираш....но зад тея два члена....може да се тълкуват кой както му е удобно.
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Венци,аз живея на Петър Николов,такаеа улица Ванче Михайлов незнам...да не е Гюро Михайлов до баничките срещу поликлиниката
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Моля ти се,кажи ми ,че си спрял между знака и пешеходната пътека....ако да,утре ти нося във фабриката бутилка ракия....

П.п Виж името на улицата ако е сбъркано,ти си на ход.

След като затвориха улицата към ззу-то...всеки ден минавам по два пъти през вашата фабика. Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Screenshot_2025-04-25-18-00-21-594_com.google.android.apps.maps.jpg Прегледи:0 Размер:281.9 КБ ID:6996984
          Последно редактирано от Roninn; 25-04-25, 17:10.

Коментар

• Тропчо
            Тропчо коментира
            Редактиране на коментар
            Така де, ама сега 40 го няма и е само В27.

Ако мястото е това, което е на снимката на Анатоли, може да използват параграфа "място с ограничена видимост", поради последващия завой на пътя на дясно. А иначе съвсем осезаемо, откакто им вдигнаха заплатите на милиционерите, се забелязва повишена активизация. И на мен ли лепнаха два фиша по двайсе лева за паркиране в рамките на седмица, верно- бях в нарушение, ама единия в девет и половина вечерта, а другия посред неделя, верно- втория от "градска мобилност"..
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

По веселото е че,пешеходната пътека,води или влиза при дежурния във 5 РПУ ПЛОВДИВ...
            Затова е ракията...бая смелост си трябва.Разбира се,ако това е точното място....Той полицая от къде да знае къде е срещу номер 51....просто това е адреса на РПУ-ТО

Николай ли е полицая?

Коментар

• Тропчо
              Тропчо коментира
              Редактиране на коментар
              Не е Николай полицаят. Точно срещу входа на Пето РПУ е мястото. Не носи ракия във фабриката, вече не съм там.

Това изглежда бая по-страшно от което гледах в мапса, ъгъла дава друга преценка. Ако и милицията е отсреща, аз някакви блокове видях...
            Ford Maverick II 2.3 XLT
            Ford Mondeo MK5

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_2025-04-25-22-40-54-317_com.google.android.apps.maps.jpg
Прегледи:116
Размер:333.0 КБ
ID:6997025 Това е ехода на РПУ-ТО

Коментар

Венци,провери за името на улицата дали е правилно.Според мен е грешка.Ако да,мисля че печелиш.За мен по всички хватки,Не си в нарушение,но някой се е ядосал ,че пред светая светих си престъпил,....то в обратна посока след кръстовището има забранено спирането пред ОББ ...А преди пешеходната си в забраната на знака от (след )алекса дюнерите...Изкушавам се да звънна...ама ....

Напушва ме на смях ,да видя физиономията на тоя дето те е нарисувал...

Коментар

2010 г улицата страничната която излиза на газстанцията се е казвала Ванче Михайлов и на номер 2 се е водило 5 РПУ.....старата сграда със страничния вход за паспортна служба...днес стои служебния паркинг само....

След мащабния ремонт и строеж на новата сграда ....РПУ ТО се води на Съединение 51 ....

Старата улица обаче ,днес се казва Гочо Грозев....така че ,има основание за съществено несъответствие в атрибута ... случаи колкото искаш Ханко и Брат....пак пловдивски герои

Коментар

Имаше съществени коментари, които няма как да докажа, обаче:
                    – Ама, там по- напред има пак знак за забранено паркиране. Не го ли видяхте?
                    – Аз тоя знак го знам, ама той докъде е валиден, а? Не е ли до следващото кръстовище?
                    – Е, да де... ако бяхте нарушили знак, то тогава глобата е бая по- голяма, сега само превантивно, така, да Ви пишем един фиш, той е 20 лева, ама ако го платите бързо е 16, та да знаете, то е като предупреждение, да не паркирате повече тук.
                    Всъщност, бяха симпатяги и двамата.
                    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

• cecoa1
                      cecoa1 коментира
                      Редактиране на коментар
                      Обжалвай. Даже на момента бих ги питал, кое точно нарушаваш. Преди знака си, след пътеката... А щом е до районното, можеше да им викнеш и началниците, и да ги питаш телевизия ли да им викнеш, за да си научат правилата, или да си оправят знаците.

Доста актове падат при обжалване заради грешки, тук има възможна такава с мястото на нарушение. Щом е такава манджа с номера и името на улицата, обжалване. Някой се е издразнил че си му спрял пред службицата.
                    Ford Maverick II 2.3 XLT
                    Ford Mondeo MK5

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X