Обява

Свий
Няма добавени обяви.

European Restart a Heart Day 2017

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • European Restart a Heart Day 2017

  Европейският ден на рестартирането на сърцето е инициатива на Европейския съвет по ресусцитация с подкрепата на Европейския парламент и се провежда на 16 октомври всяка година. Целта на инициативата е да се популяризират уменията за сърдечен масаж и изкуствено дишане и автоматична външна дефибрилация, както и да се обучават повече хора в училищата и на обществени места. Тази година мото на кампанията е "Обществото спасява животи".

  Във връзка с това, на 15ти октомври, неделя, в София Ринг Мол ще организираме безплатни обучения по КПР и работа с автоматичен външен дефибрилатор за посетителите, които ще имат възможност да упражнят животоспасяващите умения със съвременни манекени и тренажори за първа помощ. А заедно с децата, преминали Детската програма за обучение по първа помощ на FirstAidbg.com ще покажем, че уменията за първа помощ са прости и могат да бъдат изпълнени от всеки.

  Ще се радваме, ако се включите в популяризиране на събитието, с цел да достигнем до повече хора, които да се обучат.

  Ако събитието представлява интерес за вас, повече информация можете да намерите в страницата ни във фейсбук: https://web.facebook.com/events/141092706505766
  Technical Rescue Direct - life lies in courage
  http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.

Зареждам...
X