Здравейте, търся си два броя сравнително евтини спасителни жилетки с възможност за ползване при водни спортове. Дайте идея къде в София мога да си купя такива на що-годе прилична цена и какво да гледам, все пак да върши работа.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Спасителна жилетка - каква и откъде
Свий
X
-
От: Спасителна жилетка - каква и откъде
Напиши за какво са ти.
Има пластмасови надувни смехории.
Има спасителни жилетки за пътници на кораби правени с идея да изкараш седмица две в океана.
За водни спортове-спасителни.
За водни спортове-антишокови.
За водни спортове- антишокови, ударозащитни.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
-
За водни спортове - спасителни, няма да карам екстремно. Трябва де е твърда (не надуваема), да не е много скъпа, но да върши основната си функция безотказно.
Нещо , което да не ограничава движенията да речем при гребане. Най-вече ме интересува и къде продават такива. Преполагам ще има в Sport Depot, евентуално Метро, но ако се сещате и други места, казвайте. Да речем, че ми трябва относително спешноАлександър
Коментар
-
http://obim.rs/
Аз съм такава трети сезон.Нямам забележки,а съм и тежък.Доста дообре са направени.Вече не знам как стоят нещата за доставка в момента.Може и да имам телефон на човека който ни ги докара.В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
Ако не си намеря утре или не ми хареса това, което си намеря ще те питам за телефона. Видях, че продават някакви жилетки в Sport Depot, евентуално от там ще си взема.
Ще се ползват за Каяк, поне това е идеята засега.Александър
Коментар
-
Не први глупости.
Жилетка за водни ски не е спасителна жилетка в общия смисъл на думата.
Това са преди всичко антишокови жилетки с повишена плаваемост. При ските е по-важно да се притъпи удара на водата. Щанса да се удавиш ако си в съзнание не е голям, като се има предвид, че оня с лодката, който те тегли, ще се върне да те прибере.
Тия от линка горе, продават жилетки които не са лоши но не са за ски.
Ето ти подобна, малък размер,. Слагам я на чужди деца когато са на лодката за всеки случай.
По-твърда е и не е рзтеглива. Трудно заема формата на тялото. Пречи на движенията. При удар във водата не поема удара.
Това е жилетката на жена ми за ски. Материята прилича на неопрен. Разтяга се и е по-мека. Поема удара при падане. Не оставаш като шамаросан.
Търси Джоб, О'Браян, Росиньол, КуикСилвър. Нормално една добра жилетка струва между 100 и 300лв. Гледай по-стар модел, че са на половин цена за същата стока с други шарки.
Провери за жилетки в магазините на Росиньол или КуикСилвър. Най-добре отиди на Казичене на влека и говори с хората там.
Или ми звънни един тел. Не купувай жилетка без да си я пробвал. Ако ти е хлабава, не върши работа, ако ти е малка.....малка е.
Това, че сега не мислиш да правиш идиотии не значи, че така ще е и утре. Като клъвнеш водата с човката ще разбереш какво искам да кажа.
ПП Извинявам се. Не съм прочел добре за какво ще я ползваш, но това което съм написал ще те ориентира. За каяк горната е може би дори по-добра защото е с по-голяма положителна плаваемост. Водещите производители са същите.Последно редактирано от drukman; 03-06-11, 23:08.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
http://www.bg-kayak.com/22/pcategory.html
Тук има разни жилетки. Същите тези симпатяги дават и каяци под наем. Благодаря за информацията.Александър
Коментар
-
E това са точно жилетки за гребане. Цените изглеждат нормални за България. Иди лично да си я мериш.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Днес си купихме. На пътя между Пасарел и яз. Искър са вносителите, имаше и лодки. После гребахме на Панчарево и е много манияшко. Сега ще пробваме различни видове лодки.
За жилетките - излязоха под 200 лв. двете, английски са и са много качествени. По-късно ще сложа снимки.
Аз си харесах това
А тази се падна на жена ми.
Последно редактирано от axlastro; 04-06-11, 18:08.Александър
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар