Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся инфо за един производител на часовници

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Търся инфо за един производител на часовници

  Марката е MTM. Цената на някои модели е доста солидна,но не мога да разбера нищо по-конкретно за фирмата,а това ме притеснява. Попадам на разнопосочни мнения по чуждите форуми. Съотнощението цена качество според някои не е изобщо на ниво. Не знам,обаче може ли да им се има вяра имайки в предвид,колко "капацитети"има. Според инфото на сайта им е US фирма,и правят часовници от скромните 25г. Впечатлен съм от дизайна им най-вече,но искам да посъбера малко мнения,преди да дам сума пари за нещо,което може да е пълен ташак. Другото което не ме кефи е цената на доставката,почти 200 $ и за това е важно да проуча предварително.

 • #2
  От: Търся инфо за един производител на часовници

  Споделено мнение (на английски) има ТУК.

  Съкратено:

  Модел: MTM Silencer:

  - Цена 910 зелени, липса на конкретна информация в интернет, часовника купен "на риск".

  - Голям часовник, но с правилното тегло. Великолепна изработка. Всички бутони са с блокаж. Много удобен за носене, по-удобен от ролексите от колекцията му (от 70те години). Бутоните не се забиват в китката при движенията и. Електролуминисцентно осветление - добро, но не можеш да го включиш да свети постоянно. Гасне след три секунди.

  Разочарования:

  Числата и маркерите не са обработени със super luminova. Супер Луминова можело да се намери и на часовници по 250 зелени, тук са я спестили. Не обичал да натиска бутон за да светне часовника по нощите, искал да му държи цяла нощ. Невъзможност циферблата да седи осветен. Най-неприятното - надпис Special Ops на часовника, което е грозен рекламен кич - такъв надпис трябва да е достъпен само за хората които са служили наистина, това е чест и не трябва да се злоупотребява за търговски цели. Датника е само с месечната дата, не казва какъв ден от седмицата е.

  Заключение - това би бил добър часовник за 400 зелени. Има си сапфирено стъкло и други благини. Има вибриращ будилник. Фенерче. Но фирмата прекалява с маркетинга и часовниците и са надценени, 900 зелени за този часовник не си струват. Най-голямото разочарование - липсата на супер луминова.

  По-надолу в темата някакъв участник твърди че е забелязал големи прилики между този модел и модел на Ricoh който се продава в Япония за 390 долара. Според него механизмите на МТМ са на Ricoh.
  Издъних се на Тюринг теста

  Коментар


  • #3
   От: Търся инфо за един производител на часовници

   Това четох и аз. Лошото е,че тоя който съм си аресАл е 1500 долара,но ми се струва най-хубавия часовник който съм виждал. За надписа съм съгласен. Парите са много,но не мога да намеря нищо подобно на това,а разгледах бая часовници от тоя тип. Дайте нещо подобно на това,на функцията за радияция не държа
   Ето кое точно.

   Коментар

   Активност за темата

   Свий

   В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

   Най-много потребители онлайн 4,660 в 19:02 на 07-04-20.

   Зареждам...
   X