Първоначално публикуван от ittso
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какви батерии?!?!
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнениеДонекъде май яд, че дадох паре за това щото елементи от вейпове съм събрал вече завидно количество.
Те са неколко вида де но единият е с такъв размер, че 2 броя влизат идЯлно в "гащите" от стара "крона".
Панайот Бърдарски
0887 60 77 22
Коментар
-
Ората са казали: Кьораф карти не играе.
Това за уреда не ми е дори хрумвало а трябваше.
За сметка на това сега съм се заиграл със замяната на елементите от една 9.6V NiCD батерия на старо йезу токи.
Естествено отново с такива от вейпове!
Попаднах обаче на неочаквани камъни, направо невероятно - де го чукаш де се пука!!!
Ама съм на път да ги изчистя, де.
И това вече е за заигравката и да се използва напълно безплатната енергия.
Иначе скапаните чайници продават готови пакети за йезуитина ама не е интересно така.
Пък и е различна тръпката да си взривиш сам задника
П.С: Всъщност мислех по темата но не допусках, че уреда ще работи просто с 2.
И хем си знам, че това с мисленето не е моето!
Пък за 3 место - нихт и тетака.
Оправихме работата!Последно редактирано от Esper; 23-01-25, 12:32.Враг усраине
Коментар
-
Първоначално публикуван от pansim Преглед на мнениеДо сега такъв дефект не съм видял /прочел/ някъде. И на това разчитам
Коментар
-
Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнениеП.С: Всъщност мислех по темата но не допусках, че уреда ще работи просто с 2.
Оказа се около 6.5волта, като точноста се запазва без промяна. Ама си е до конкретен уред, има всякакви...
Панайот Бърдарски
0887 60 77 22
Коментар
-
Получи се тотално объркване кой за какво говори.
Аз говорех за незареждаеми литиеви батерии АА, ААА и 9V с нейтив напрежение съответно 1.5V и 9V. Тоест, без DC-DC конвертори и т. н. Само алхимия, тенеке и опаковка.
Спарки също говореше за такива. Мирослав говори ту за едните, ту за другите. А ти говориш за литиево-йонни акумулатори.
Коментар
-
Да, аз превключвам по време на време.
Ма добавям "незареждаеми" че не за първи път се случва объркване.
Последно коментирахме вейпове за еднократна употреба, които всъщност съдържат в себе си литиево-йонни ЗАРЕЖДАЕМИ.
Което е един малък парадокс но към днешна дата парадоксите са си част от новото нормално.
Или както е казало псето:
Що ми е у рет та и газ0т да ми е отпред?!?Враг усраине
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар