В ръцете на някои и това може да бъде оръжие, със своите предимства и недостатъци.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Други хладни оръжия
Свий
X
-
До: Други хладни оръжия
Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнениеТова домашно производство ли е - много добре изглежда!Първоначално публикуван от Jango Преглед на мнениеА ми те не са ли попринцип домашно поизводство тези нещаЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
До: Други хладни оръжия
Това е добро за в гората, но както почти всяко нещо това е направено за заигравка, защото си го копуваш да ти върши работа, но когато потрябва се скапва, затова повечето такива играчки се преправят от собственика и започват да влизат в употреба.Това също може да послужи за по-сериозна самоотбрана(за душене на човек), но това са доста драстични мерки за самоотбрана.
Коментар
-
От: Други хладни оръжия
Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеВ ръцете на някои и това може да бъде оръжие, със своите предимства и недостатъци.
Много хора държат между седалките на автомобилите си какво ли не: бухалки, палки, касапски ножове... Аз имам една лопатка от Първата световна...
Както е писал Ремарк във "Време да се живее и време да се мре" (перефразирам): "Напоследък беше модерно да вливаме в атака със сапьорска лопатка в едната ръка и ръчна граната в другата. С лопатката при добър удар можеш да разсечеш човек до кръста..."
Естествено, моята цел не е такава...
Поздрави!Публикувайте отговор
Коментар
-
От днес съм щастлив собственик на немска сапьрска лопатка от 1915 год. с 11 дупчици на дръжката. Изключително запазена, нуждае се само от внимателно почистване на дебелия слой кир по дръжката. С кожен калъф, със съответните надписи и печати където трябва. Ще я сложа в багажника на Мерцедеса да си я ползвам през зимата за пясък, през лятото за глисти и да и се кефя.
Коментар
-
Първоначално публикуван от shiklev Преглед на мнениеОт днес съм щастлив собственик на немска сапьрска лопатка от 1915 год. с 11 дупчици на дръжката. Изключително запазена, нуждае се само от внимателно почистване на дебелия слой кир по дръжката. С кожен калъф, със съответните надписи и печати където трябва. Ще я сложа в багажника на Мерцедеса да си я ползвам през зимата за пясък, през лятото за глисти и да и се кефя.))))
Дай снимки де, не е като да нямаш с какво да снимаш ......
Пък и разни интересни ножки имаш, снимай и тях
Коментар
-
Ще има, още не ми е дошла музата. Защото сега съм поръчал на един приятел едно бурканче "Осмо" за импрегниране на дръжката на лопатката, новото брадве и стария ловджийски, че и той зор видя три години по язовирите. И слагам установката за "художествена" фотография......
http://www.youtube.com/watch?v=0McQ-...embedded#at=55
http://www.vbox7.com/play:23589851Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 13-01-11, 11:27.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар