Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купих си немски военен нож

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купих си немски военен нож

Здравейте, преди няколко дни се сдобих с нов военен нож.В магазина от който го
    купих имаше щикове за АК,М-16,Манлихер и някакви швейцарски приличащи повече на
    кортици.Аз си харесах този немски нож с непретенциозен дизайн, който освен за
    рязане не може да се ползва нито като байонет, нито като трион,ножица и т.н.

Сравнение с Глока.

Ножът е на фирмата Miltec(немска фирма за армейска екипировка).

До: Боен нож, неговата форма и ефективност

Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнение
    ...имаше щикове за АК...
    Дълбоко се съмнявам, че продаваните щикове за АК в нашите оръжейни магазини са истински със съответното качество и здравина. Особено ако са руски. Вижте в самия завод в Русия какво произвеждат и сами си направете изводи: www.izhmash.ru
    Only after the last tree has been cut down,
    Only after the last river has been poisoned,
    Only after the last fish has been caught,
    Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Щиковете за АК бяха два вида, български и немски(по думите на продавача).Склонен
      съм да му вярвам, защото имаше много немски дрехи,колани,екипировка и др.Аз лично
      си купих "полево снаряжение"(не съм сигурен дали така се казва) представляващо
      колан с презрамки,малка раничка и няколко чанти+сумка за колана.Сигурно никога
      няма да го използвам, но ми хареса а беше и много евтино.
      Предполагам, че не е проблем германската армия освен дрехи и униформи да
      разпродава и старите щикове за АК.За българските е ясно.

Коментар

Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнение
        Здравейте, преди няколко дни се сдобих с нов военен нож.В магазина от който го
        купих имаше щикове за АК,М-16,Манлихер и някакви швейцарски приличащи повече на
        кортици.Аз си харесах този немски нож с непретенциозен дизайн, който освен за
        рязане не може да се ползва нито като байонет, нито като трион,ножица и т.н.
        Ножът е на фирмата Miltec(немска фирма за армейска екипировка).

traktorist, би ли казал, кой е този магазин? Интересуват ме конкретно щиковете за Манлихер. В добро състояние ли бяха и дали си обърнал внимание на цената?
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

До: Купих си немски военен нож

Купил си имитация на немски десантен нож, а приятелят ми купи от същото място оригинален. На вид, горе долу същия, ама Солинген. Щях да умра. Мам...........му.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Момчета, къде е магазина?
            Благодаря!
            Поздрави!
            VARADERO SD2

Коментар

Единствената на света пълна колекция на щикове за АК е на българин Десетки типове са. Закачал съм тука снимка. Къде се съхранява не знам, и да знам няма да кажа Мога да му се обадя с покана да разкаже, сигурно може и на живо с показване. Сапьор - сапьор, ама знае по темата до пълно депресиране на публиката
              Да, на вид това е немския десантен нож. Дали е менте не знам.

Коментар

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
                Момчета, къде е магазина?
                Благодаря!
                Поздрави!
                Май става въпрос за Армишоп, нали Тракторист? Централния им магазин е в Шумен, но имат и в Търново.
                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                  Май става въпрос за Армишоп, нали Тракторист? Централния им магазин е в Шумен, но имат и в Търново.
                  Точно. Имат си и интернет магазин. И пак са пуснали от згъваемите лопатки. Само дето са по-скъпи.

Коментар

От същия магазин си купих ножа.Не знам дали е бил на въоръжение или е просто
                    имитация, но много ми хареса.От едната страна на острието пише Mil/tec, а от другата
                    "неръждаем" на немски.На дръжката има буквите BW като Bundeswehr предполагам.
                    Смятам да сменя Глока с него и скоро ще разбера дали върши работа.А за ножове с
                    името Солинген винаги имам едно на ум, китайците са най масовите им производители.

Коментар

И аз имам едно на ум, ама тоя си беше оригинален.Още ме е яд.

Коментар

Добре де, а колко струва?
                        Ако е огризан характерно, верно ще са го използвали войници. Ако лъщи отсякъде, сигурно ще е ново китайско производство.

Коментар

Нов е и след мненията на Тарга почнах да се замислям.Mil-tec е германска фирма за
                          военна екипировка, но след като посетих сайта и нищо повече не разбрах.Не знам
                          дали произвеждат за армията или само за цивилния пазар?Въпреки това ножът много
                          ми харесва и изглежда много здрав.Ето и сайта на Miltec:
                          http://www.sturm-miltec.de/

Коментар

А ... Нормална евтина търговска кантора. Квото падне - това и раздават. Никой и не се интересува дали е истинско.
                            Ако е евтин - използвай технологията Разрушаващи изпитания Но не разчитай на него.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                              Единствената на света пълна колекция на щикове за АК е на българин Десетки типове са. Закачал съм тука снимка. Къде се съхранява не знам, и да знам няма да кажа Мога да му се обадя с покана да разкаже, сигурно може и на живо с показване. Сапьор - сапьор, ама знае по темата до пълно депресиране на публиката
                              Да, на вид това е немския десантен нож. Дали е менте не знам.
                              Ами хайде де покани човека, нека да разкаже. Искам да се сдобия с истински щик от АК така, че нямам нищо против да науча нещо повече. А ако човека може да ми помогне да намеря това което търся ще бъде супер...
                              Only after the last tree has been cut down,
                              Only after the last river has been poisoned,
                              Only after the last fish has been caught,
                              Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X