Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Реставрация на нож

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Реставрация на нож

Колеги имам нож останал спомен от баща ми. Ходя с него за риба и е винаги с мен когато съм из горите но не съм се грижил добре за него. Преди време го бях забравил в калта по пода на джипа и го извадих с мухлясал калъф и петна по острието и дръжката. Калъфчето има дупка до върха на острието, а самото острие е криво. Чистих го но не е същия. Не знам с какво качество е но на мен ми е скъп. Затова реших да си купя друг нож а този да оставя на мира.

Въпроса ми е може ли някой да ми го поизчисти от петната, да го наостри и да ми оправи калъфчето доколкото е възможно? Нещо като реставрация. Разбира се ще си платя за услугата.

От: Реставрация на нож

За ножа мога да ти свърша работа но за канията не.Иначе ножчето го бива ако е от добра стомана и ако се абстрахираме от дизайна на лезвието-дерящо-касабско с леко ятаганоподобен уклон.Но все неща които са поправими щото материал не липсва!!!
    Отделно и върху скоса може да се поработи .т.е да се направи.
    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X