Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Избор на надежден кучегон за носене от жена!
Свий
X
-
В държава, в която "излишните" кученца след раждането се давят в кофа, какво точно очакваш да се случи?
-
Не е за публичното пространство, в кратце гориш по дифолт, понеже не е добре за публични съвети, сети се сам какво се прави, да не се налага да се целиш на месо...
-
Не съм знаещ в тази материя, ма куче без надзор си е бездомно куче и всяко законно средство за самозащита, па съдейки от случая с пловдивския лекар - даже и незаконно, са си оправдани. Вероятно има нюанси сиво, но като цяло - не би трябвало
-
А как се развиват нещата, ако с 9мм и нагоре одрусаш някое псе, па било то и в ситуация когато е нападнало човек, а не само кучето ти?
-
А тъй, Босе, важното е пуцанье да има, ако 45ти не му стигне да си носи и ловна карабина под якето!
Докато се давят, а ти ги разтърваваш с 45ти имаш добри шансове да утрепеш и твоето куче и чуждото, но това ще го пропуснем, майката му е пуцанье да има.Последно редактирано от Kirilpm; 05-01-21, 21:51.
-
За разстояние джуджавката на жената до сега не е имала отказ.Аз не съм си играл да пробвам с афектирани кучета,че си е простотия да ги дразниш,че да пробваш,но щом тя е спокойна на мен ми е достатъчно.
Знам ли дано да не се налага,ама ей на налага се.
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнениеЧудя се въздушния дето не пляка, но стеля със креда, пипер или друг вид амуниции дали не е по-добра алтернатива?Липсва елемента на уплах в животно или зложелател, но пък ефекта трябва да е по-добър може би?
А по темата, жената все така си ползва кучегона и е доволна за сега за всякакви улични псета. Аз съм спокоен, ама ми се ще да заприходя нещо различно от плякалка за всеки случай., освен че успях да го отскубна от кучето си, вероятно нищо по-сериозно не му се е случило. Поне този от стопаните му, с когото говорих на следващия ден, не обели и дума да му има нещо.
Та според мен по-добре е да се гонят от разстояние, отколкото да търсиш ефект от креда, пипер или друго, когато вече е на няколко крачки от теб..
Остави коментар:
-
Чудя се въздушния дето не пляка, но стеля със креда, пипер или друг вид амуниции дали не е по-добра алтернатива?Липсва елемента на уплах в животно или зложелател, но пък ефекта трябва да е по-добър може би?
А по темата, жената все така си ползва кучегона и е доволна за сега за всякакви улични псета. Аз съм спокоен, ама ми се ще да заприходя нещо различно от плякалка за всеки случай.
Остави коментар:
-
С пожелание да не се налага ползването на "играчката",но когато е небходима- да е във Вас.
-
Първоначално публикуван от icos Преглед на мнение...
П.П. Чобанските псета са от най-неприятните за срещане гадинки, ако разхождаш куче. Обикновено охранени, носят на бой, нападат моментално и организирано с намерение да усмъртят опонента, ...
Затова се ходеше със зареден газеник и тояга.
Остави коментар:
-
Ми не съм, бре davc, купих си плющялка. Уж по-лесна за употреба от пиратки и други дивотии. Днес си очаквам пратката с пипер на гел като предния, дето определено ми е по-угодна за целта, ако и да не е панацея.
-
Има някаква файда и от новогодишната талибания. На съседските кучета, които обикновено денонощно джафкат по всичко, което мърда из/над/около/под дворовете почти не съм им чувал гласовете вече четвърти ден
П.П. Чобанските псета са от най-неприятните за срещане гадинки, ако разхождаш куче. Обикновено охранени, носят на бой, нападат моментално и организирано с намерение да усмъртят опонента, па ако ще и да е подвил опашка и да бяга. Аз по гората пешком обикновено си рязвам и една тояга около метър и двайсет, по- дебелшка... ей-така, за подпиране.
Остави коментар:
-
Купих си днес, 9мм турски Zoraki M2906-B с шепа халостни, едните немски, другите турски. Още тази вечер беше с мен, но с ясното съзнание че първо ще трябва собственото ни куче да науча да не бяга, Пробвах преди малко, вече у нас, да науча и жена ми как се борави с това, ма ми отказа - друг път, навън и на светло
.
-
Газеняк в 9мм, с халостни, има турски и немски супер-мега мощни патрони, цели в главата, зад ухото е вестибуларния апарат, малко гръбначни могат да продължат след като е компрометиран.
За всеки случай аз си нося нож, а за недай си боже друго желязо заредено с полу-облечени с кух връх магнум голям калибър(над 9мм).
Преди около 13 години ако не си носех това което носех, сега нямаше да имам дъщеря, защото една каракачанка нападна бременната ми жена в гората.
- 1 like
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.
Остави коментар: