Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за SIG SAUER Мosqiuto

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за SIG SAUER Мosqiuto

Здравейте колеги , от скоро притежавам този красавец Sig Sauer Mosquito 22 LR, беше любов от пръв поглед пасна ми идеално в ръката а и горещо ми го препоръчаха от вип трединг за скрито и всекидневно носене , има защита за блокиране на ударника когато е с патрон в цевта и изваден пълнител ,в последствие прочетох тук някои негативни мнения за този модел на Sig Sauer Mosquito 22 LR , моето мнение за момента е че с калпав боеприпас не става и не винаги презарежда ,а и понякога не изхвърля гилзата /остава в цевта/ имам предвид патроните на арсенал , с качествени патрони никакви ядове и определано е едно бижу , ще е чудесно да споделите опита и мнението си .
    Последно редактирано от Димитър Радев; 22-03-09, 18:22.
    AUDI A6 2.8 V6 Quattro

До: Мнение за SIG SAUER Мosqiuto

Негативно мнение ще прочетеш за всяко едно оръжие, просто защото перфектно такова няма. Лично аз ако реша някога да сменя Валтера с друго оръжие .22 , то това ще бъде точно Москито.
    Ползвай само качествени боеприпаси. Така ще имаш по приятни тренировки, по-точни попадения, без излишни засечки и накрая ще чистиш по-малко.
    Направил си много добър избор и ти пожелавам много приятни моменти с оръжието.
    Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Първоначално публикуван от Fish Hawk Преглед на мнение
      Здравейте колеги , от скоро притежавам този красавец Sig Sauer Mosquito 22 LR, беше любов от пръв поглед пасна ми идеално в ръката а и горещо ми го препоръчаха от вип трединг за скрито и всекидневно носене , има защита за блокиране на ударника когато е с патрон в цевта и изваден пълнител ,в последствие прочетох тук някои негативни мнения за този модел на Sig Sauer Mosquito 22 LR , моето мнение за момента е че с калпав боеприпас не става и не винаги презарежда ,а и понякога не изхвърля гилзата /остава в цевта/ имам предвид патроните на арсенал , с качествени патрони никакви ядове и определано е едно бижу , ще е чудесно да споделите опита и мнението си .
      Всички проблеми, които си описал важат с пълна сила и за Марголин, поне за моя.Предполагам, за да предложат по-ниска цена много фирми правят патрони 22лр с ниско качество.От там идват и проблемите.Българските патрони естествено създават най-много ядове, защото са стари и досега е трябвало да се бракуват.Със сигурност знам за една такава партида, която е предложена за бракуване преди години, а още е на пазара.
      П.С.
      Честито за пистолета.

Коментар

Благодаря колеги
        AUDI A6 2.8 V6 Quattro

Коментар

Всеки пистолет прави проблеми с калпави патрони. Всеки !
          За по малко засечки - преди стрелба , патроните да се загреят на стайна температура - за да се подсушат малко ( образно казано ).
          Това е ако са държани на студено или на влажно !
          Иначе - пистолета е перфектен !
          Аз съм стрелял и съм много доволен от него !
          Пред вид и по евтините патрони - ти пожелавам много , много стрелба и приятни емоции !
          Потърси в темите - един колега си беше купил 5000 патрона за 250 долара. Много е изгодно ! Ако те интересува !
          Успех и точен мерник ! Покажи някоя снимка или клипче !

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=bBIL_dEQRdU&NR=1
            http://www.youtube.com/watch?v=Lso_L8OZvc0&NR=1
            http://www.youtube.com/watch?v=6pYnQ081_To
            http://www.youtube.com/watch?v=3k6YU...eature=related
            http://www.youtube.com/watch?v=mtT7q...eature=related
            http://www.youtube.com/watch?v=oG21M...eature=related
            Последно редактирано от Димитър Радев; 22-03-09, 22:20.
            AUDI A6 2.8 V6 Quattro

Коментар

Честито и от мен! Нека само да те радва!

Коментар

И маргото засича със скапани патрони в една друга тема съм описал "тунинга" които съм му направил за да стреля безпроблемно и с арсеналски патрони. Голямия пазар на малокалибрено оръжие е USA а там патроните са качествени и безумно ефтини около 10$ за "тухличка" от 500-550 патрона и е естествено оръжието да е конструирано да работи безотказно само с качествени боеприпаси.
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Не знам дали е недостатък но като стрелях с него забелязах,че има много дълъг ход на спусъка,но това е субективно мнение и за всеки е различно.

Коментар

ще бъдеш доволен от пистолета страхотен е.

Коментар

Здравейте колеги , от скоро притежавам този красавец Sig Sauer Mosquito 22 LR, беше любов от пръв поглед
                      Честито! Направил си най-добрия избор на пистолет 22-ри калибър. Моите предпочетания за пистолети с този калибър са Sig Sauer Mosquito и Walter P22, но Sig-а повече ми допада! В отношение на външният вид и качеството на изработката като цяло е много хубаво оръжие. А причината, че понякога не изхвърля гилзите, е боеприпаса. Сега има много марки патрони 22 кал., от които някои са ефтини, но некачествени. Та ако избягваш ментетата (по цената можеш да си правиш изводи) няма да имаш тези проблеми. Още веднъж Честито и дано не се налага да го вадиш срещу човек!

Коментар

Честито и от мен.
                        Пистолета е супер,имам такъв от около 2 години.Изстрелял съм над 3000 патрона с него и няма никакви проблеми,горещо ти препоръчвам патрони РЕМИНГТЪН ЦИКЛОН. Заглушитела с пистолета ли го взе или...

Коментар

благодаря колеги за позитивните мнения , пистолета е без заглушител просто снимките съм ги свалял произволно от нета
                          AUDI A6 2.8 V6 Quattro

Коментар

Колеги... и аз да се похваля взех си тоз 'убавец като второ КНО и съм страаашно доволен (колко му трябва на човек да е щастлив)... сега ме чакат около 30 нощи тревожен сън, но като си го взема ... ехеееей... ще се стреля бая (живот и здраве де)...
                            [SIZE=2][I]Hechler & Koch P30
                            [/I][/SIZE]

Коментар

Аз имам Марго,но туй пушкало ми хареса.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X