Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ъпгрейди ..... Най-добрите ..... ? Със особено мнение .....? Лично за мен безмислени .....?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Интересно, сделката изглежда ще се окаже добра.
    Уреда наистина изглежда никога не е ползван, както ме увери продавача.
    2 калъфа, отделен скрийн протектор... Мераклийски подготвян за нещо, което изглежда не се е състояло.

Активирах го успешно, тия дена ще го тествам и на терен.
    Мотор няма ама планината ми е от двете страни

Малко се изхвърлих със стандарен план но за 2 месеца по-добре да остане с него.
    После ще го сваля на 8 евро или направо ще паузирам услугата.

Враг усраине

Коментар

• Купил си карабинер Гармин? Честито!
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Вървят си в комплект с ръчните им уреди от време оно.
        Само едно време 60-ката беше с някакъв безумен клипс...
        Карабинерите специално не са купувани допълнително от никой.
        Аз по-скоро съм озадачен от кутията за гмуркане, която също си беше част от сделката.
        Само гармин може да искат за нея 170лв и по всичко изглежда им се получава да ги получават.
        Бих я подарил на Боса - гмуркането и плуването с това нещо ми е тотално извън намеренята
        Враг усраине

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          И ти като бащата едно време,карам лодчици някакви,а той ме пита Ти сега като ги караш тия можеш ли и да плуваш…….а ти като си пилот можеш ли да летиш……..как не ми заби едно още се чудя.

Аз плАвам,не плУвам баси,даже гледам да ми е сухо като съм на мокро,а тия и без тоя водолазен буркан държат на яко дъжд / тя маската ми се пълния това не /.

Пази си го,не се знае какъв акъл ще ти дойде след време,а и прати номер някой да те дебна къде карате

• Esper
          Esper коментира
          Редактиране на коментар
          Ма аз си мислих, че идеята на таа уйня е да го направи плаваемо,
          Не, че съм го тестикълс но май идеята е за да се влачи от гмуркачи.
          Па каква причина - балига.
          Дори има етикет та който пише, че не трансмитва под вода.
          За всеки случай, да няма рекламации

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Това става ако си на каяк примерно,за нещо такова мога да си го представя или да си го вържеш на шнорхела докато шляпкаш с плавниците………странна работа

• В предишното мнение се избъзиках, а причината е, че така и не става ясно кое е новата придобивка.
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Е тетова: Garmin InReach Mini 2.
          Сателитна комуникция за социопати като мен.
          Нищо ново няма в джаджата като дори не и е точно тук мястото.
          Ама откакто разбрах за промяната в абонамнетите планове в петък - ден по-късно вече сме на черешата.
          Знам го от години, просто финансово беше прекалено голямо дърво за хора, които не го ползват непрекъснато.

Е сега през 2025 година вече щетата изглежда по-приемлива!
          Враг усраине

Коментар

• https://www.giantloopmoto.com/produc...fzYO61QrWxFc6m

2 кутии цигарки струва,намери си едно такова та Инрича да е с теб и до кенефа като ходиш / до трънката де /.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

• Esper
              Esper коментира
              Редактиране на коментар
              Ще прескоча до магазина идната седмица за да видя дали не се продава нещо такова или подобно за по-статично закрепване към раница.
              Точно този монтаж на вързанката държаща се на 1 болт при 60 серия беше голям цирей.
              Тоя болт колко пъти се е развивал и ми е падал уреда - не им се знае бройката.
              Последният път ми падна така по камънаците на "Кончето" и слизах до ебемтикъде да го диря.
              Добре, че беше от юг та го достигнах някак.

Само благодарение на пословичният си късмет съм си намирал винаги тая 60-ка.
              Ако можеше да говори...

П.С: Е тука се оказва 10 кутии цигари а не 2:

https://www.xlmoto.eu/product/giant-...pid-PIA-327115

ПоръчАх, кво да праа. Т'ва мандахерцане на каребинера не ме кефи.
              Жалко или за щастие добре, че Гизмо нямат калъф или кейс за модела.
              Тия правят брутални коруби, за зомби апокалисис ама у еврогея - уй да найдеш нещо техно.
              Последно редактирано от Esper; 12-07-25, 21:33. Причина: Допълване

• BENZBOSS
              BENZBOSS коментира
              Редактиране на коментар
              Евтини ви цигарките там, тук това се намира за 18 долара в момента,няма и 2 кутии Боро

• Босе, тоя InReach забелязвал ли си да "гори" безконтролно messages от предплатеният пакет?
            Те би трябвало да са напълно отделно от Tracking § Check-In.
            Освен това поне аз си мисля, че ако пратиш Message на някой през Garmin Messenger апчиту и това съобщение не е satellite type - не би трябвало да ти го отчитат!
            В сми ако имаш наоколо уйфай или жиесем мрежа - тези съобщение не минават през Iridium network и не би трябвало да се калкулират към абонамента?
            Или нещо не съм разбрал както винаги?!?

Експериментитам тия дни ма някъде ми е губи бройката на 4-5 съобщения поне.
            В абонамента са 150 и на тази бройка им губя дирята.

Иначе този глист наистина само "мирише" тока.
            Това дори при активно тракване през 10мин каквото ня мисля да правя по предварителни калкулации ще изкара месеца с 1 или макс 2 зареждания.
            Враг усраине

Коментар

• Esper
              Esper коментира
              Редактиране на коментар
              E.. Мерсаш.
              Сега не е проблем, тествам и не е особен проблем дори няколко десетки.
              Но при абонамент Consumer започва да има значение.

Иначе апликациата най-малко е по-удобноят начин за интеракция с устройството.
              За хората, които сме писали СМС през калвиатура на ГСМ от '90 не е проблем.
              Обаче ако новото поколение напише нещо повече от К0Р на такава мисля, че няма да го бъде.

• BENZBOSS
              BENZBOSS коментира
              Редактиране на коментар
              Бъли му мамата,аз как каза брата съм на откачения план,всичко ми е така - и пада и телефона и Гармина,само на сателитния се събират по 50 минути на месец та там имаме хиляди ма не знам колко.

За 5 смса не знам,аз моите не ги проверявам колко са,гледам на края на месеца да ми вземат правилните пари и тамагочито да работи,другото не го знам как е.

Преди седмица единия айпад отказа да зарежда с няколко различни зареждачки,7 часа след като се прибрах мина втора резерва,сега чаткам с новия,други 2 стоят на палци у шкафа. Телефона ми е на неограничен план с Международнен план ,в Европа да го ползвам за телевизор ми взимат макс 100 кинта на месец повече,айпада и той е така……..ако откаже телефона,внимавам около Куба само,че там не важи и по едно време жената се нали и да спори с оператора,че 1500 кинта не и се плащат та и свалиха на 800.🤣

Ние такива работи ползваме в бачкането,всичко е на дебелия план,основното е да работи,после колко пари ти взимат,а колко смса съм пратил въобще нямам идея,не съм и проверявал даже

• Esper
              Esper коментира
              Редактиране на коментар
              Абе и аз предположих, че не ги дължите под контрол но реших да пробвам

То и за мен сега не е особен проблем ама тази бройка стои в първоначалният екран на алчиту и се навива на очи като намаля.

Умнофона просто улеснява управлението - иначе знам, че е напълно независим от него.
              Особено когато човек разучава как работи нещото.
              На терен едва ли ще е по този начин.

Аз поне се старая да не изпадам в дълбока зависимост от смирфон.
              Даже този инрич беше стъпка точно в тази насока!

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X