Здравейте! Някой наскоро прехвърлял ли е мотор с договор за покупко-продажба без нотариус? И още ли важи това че мотори под 350cc не трябва договора да бъде нотариално заверен?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Покупко-продажба на мотор без нотариус.
Свий
X
-
Първоначално публикуван от marea-ta Преглед на мнениеда важи
Коментар
-
Аз прехвърлят така преди две години, трябва да бъдат описани всички данни на продавача (ако е женен се пишат данните и на двамата), данни на купувача, данни на превозното средство.
Помня че на гишето лелката се сърдеше че липсва номер на договор та на място написах нещо от рода на "Договор номер 001/25,05.2018" примерно...
Коментар
-
Какъв номер на договор я гони тая? Аз да не съм автокъща и да продавам по десет на месец. Иначе никакви полицаи и никакви нотариуси, има си го черно на бяло в закон.
п.п.Сега си погледнах договора за колата от миналата година - никакъв номер няма. А е от дилър на официален вносител. Пак някой умник в някой БГ КАТ е решил, че е голямата работа и света зависи от него. Аман от такива!Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
- 1 like
Коментар
-
Явно системата им го изисква, нотариално заверените неща си излизат с номер. За случая без заверка не са го домислили или пък просто лелката не е знаела как да прескочи полето, ако не е задължително.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар