Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде си държите моторите ако няма гараж на разположение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Къде си държите моторите ако няма гараж на разположение

На времето (преди 10 години) си държах мотора зимата на терасата на студентската стая (в София, Студентски град). Сузуки GSX-R250, събираше се идеално в асансьора. По стълбите пред входа имаше рампа за детски колички и там с малко побутване минаваше. Само портиерката всеки път гледаше на кръв

Лятото обаче седеше пред входа. Проблем е имало само веднъж - една сутрин полицията ме вдигнаха в 6:30. Мотора беше бутнат на земята и те ме разпитаха к'во става тука и защо е така полегнал.

Ама точно този мотор е доста компактен. Всичко друго беше с една идея по-едро от него и не знам дали може да мине по същата схема. Пък и асансьорите в Студентски град в семейните блокове са забележимо по-големи от масовите асансьори...

Коментар

Аз съм под наем в една малка кооперация на един собственик. Има 3 клетки за автомобили ,които са също на наематели /открити клетки/ а аз съм в един ъгъл. Има вероятност някой да ме забърше като прави маневра,но досега всичко е наред. Пускал съм обяви , че търся мотористи да наемем един гараж ,но не съм намирал.
      ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
        в Париж беше в общи линии невъзможно да застраховаш скъп мотор срещу кражба - застрахователите просто ти се изсмиваха..
        Каско на мотоциклет е нещо невъзможно в България, застраховка против кражба само - абсурд.
        "Искате да сте руснаци и да тропате турска чалга - ще ви се получи" ©️

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
          Аз съм под наем в една малка кооперация на един собственик. Има 3 клетки за автомобили ,които са също на наематели /открити клетки/ а аз съм в един ъгъл. Има вероятност някой да ме забърше като прави маневра,но досега всичко е наред. Пускал съм обяви , че търся мотористи да наемем един гараж ,но не съм намирал.
          В кой район ти е квартирата, ако говорим за Варна

Коментар

Първоначално публикуван от prascho Преглед на мнение
            Имам вече двама приятели, които си купиха дърти бусове за по 2000-3000лв и ги ползват точно като гаражи за мотори. В движение са, алармите им работят, единият даже се ползва като мобилна работилничка.

Условието е да има паркомясто за бус естествено.
            И тоя вариант ми се върти в главата.. та да попитам какви са бюджетните бусове?
            Иначе две години зимуваше в една от стаите в къща.
            Публикувайте отговор

Коментар

Вариантите които съм ползвал са или граж под наем или на платен паркинг.

Коментар

Първоначално публикуван от sharkfin Преглед на мнение
                В кой район ти е квартирата, ако говорим за Варна
                Във Варна нямам проблем. Ползвам гараж.
                ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Едно такова чекмедже сякаш може да се смести.

Коментар

Аз пък ето така успях да реша проблма с липсата на място за третият мотор [emoji9]
                    Почти се бях примирил, че последният ще зимува отвън но така, на 2 етажа даже няма да се налага да ги мажа с вазелин, че да влязат [emoji3]
                    Ще видим, може да подпра тавата отдолу че да не виси на свободно цяла зима.
                    Но и да не го направя нямам особени притеснения.
                    Преди няколко сезона се клати няколко месеца и вече имам доверие на лебедката.
                    Враг усраине

Коментар

За Бургас от скоро има гараж за мотори някъде в търговията на ел-пром.

Коментар

Държа скутера в подземен гараж но не в клетка.
                        Забил съм един дебел анкер към бетона и със синджир го връзвам за задната джанта.
                        Предницата я закопчавам с фабричното заключване....
                        На сухо и топло е зимата... свалям акуто от време на време да го раздвижа с лидълско зарядно.
                        Хвърлям му един найлон голям за да не се праши и на пролет го махам.

п.с
                        За сега все още го карам активно и ходя с него на работа, като почне да не се трае ще го зазимя.
                        Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Моя е в гараж,живея в апартамент и къща на 15 км.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1446703778108.jpg
Прегледи:2
Размер:152.6 КБ
ID:5689925

Зимата не ми е проблем,лятото ми се иска да е по близо до апартамента,оглеждам се да купя гараж наблизо,бетонен със ток и сот
                          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                          Анатолий Пейчинов o8875о9815
                          https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X