Обява

Свий
Няма добавени обяви.

kawasaki kx, suzuki rm, yamaha yz, honda crf-250 2t

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• kawasaki kx, suzuki rm, yamaha yz, honda crf-250 2t

Здравейте,
    Четох много, но не намерих нищо конкретно от това, което ме интересува. Та въпросът ми е, аз съм на 14, 174 см и тежа 60 килограма. Не съм карал преди мотор. Въпросът ми е дали ще мога да карама 250 2т, аз имам здрава физика, тренирам лостове и малко фитнес. Имам вила на Банкя с предимно полета, хубаво е, че имам страх и уважение към моторите, не съм типа дете, което ще го зори. Ще си карама една година по така, за да мога въобще да се движа, искам просто по-професионално мнение. Имам бюджет от 3000лв.

От: kawasaki kx, suzuki rm, yamaha yz, honda crf-250 2t

Не си чел доостатъчно явно, слушай ти няма да можеш да се справиш със скутер щом не си карал камо-ли с кросак. Вземи си един симсон научи скоростите после вземи малък крос 125 кубика примерно или направо си земи 85 кубика без варианта със симсона, знаеш ли че ако дадеш повече газ и изтървеш съединителя симсона се изправя на задна, не ми се мисли какво ще направи 250 2Т крос той е 60 коня, симсона е 3 надявам се можеш да си представиш за какво става въпрос.

Коментар

Абе трябва да си малко факир, та да дигне предна Симсон. За продължително време говоря. И аз съм на мнение, че трябва да си вземеш 125 двутактов. И да му свикнеш постепенно. То не е навий му масура и то ще върви. Поне бюджета ти е добър и може да си вземеш всичко. Падане ще има при всички положение...

Коментар

Преди няколко дена карах една aprillia enduro 125cc, аз карам кола по затворени летища с баща ми от малък и знам скоростите, и ми трябваха 10 минута да свикна с газта, съединителя и скоростите. Нямах трудности, не съм давал кой знае колко газ, и мисля, че с разум и леко с газта мога да си джиткам и полетата.Вие какво мислите?

Коментар

Скоро за пръв път се качих на мотор-Aprillia 125 enduro. Още от малък баща ми ме води по затворени летища да карам кола. Трябваха ми 10 минута, за да свикна с мотора, все едно винаги съм карал , не съм давал много газ. Какво мислите, с разум и малко газ ще мога да ли карам 250 2т?

Коментар

Можеш, но едно е караш и друго е да МОЖЕШ да караш. Решението си е твое, но 250 харчи много бензин и консумативи, ако го караш стабилно може и по-рано от година да сменяш бутало и сегменти. Според мен за теб мотора е 250 4т ендуро. Само гледай да вземеш някой, който разбира от мотори да не вземете някой раздрънкан кадън за 3к и после ядове

Коментар

Скоро гледах една обява за една yamaha yz 125 2t 2001, те скъпи ли са поддръжка?

Коментар

Ако не ти се пада от 2Т решението е Honda XR 125 4t бавно и славно )

Коментар

Мнение за yamaha dt125 от 2005г ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X