Здравейте , искам за лятото да си купя някакъв мотор. Спрял съм се на априлията. Не съм карал досега такъв мотор. Имал съм само скутер 125кбк .Също така бях гледал и бмв 650Ф, ама последствие разбрах че са доста идентични . Искам да попитам тези, които са се сблъсквали с този мотор, какви са впечетленията? Приготвил съм около 2500лв . Не съм фен на бързата скорост, търся просто прилично возене . Няма да влизам в разни гори и тем подобни неща , само някакви дестинацийки .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колеги , ако може мнение за aprilia pegaso
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
От: Колеги , ако може мнение за aprilia pegaso
Имах априлия за нищо не ставаше през 3-4 дни се чупеше нещо, миналата година си всех Хонда Нх 650 Доминатор - Родих се!
Карам го навсякаде (асфалт,черни пътища) и нямам никави проблеми. За около 2000-2500лв. ще си вземеш хубав доминатор. Все пак априлия-та са италиански, а хонда японски, все пак има разлика. Но това си е мое мнение.
Коментар
-
За тези пари можеш да си намериш прилично Пегасо,
доста по-ново от всички останали марки в този клас,
което става за градско (работа), разходки и за скараджийски офф.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Добър мотор. Лесно се кара. Все пак не трябва да забравяш, че е висок и няма да е зле първо да се качиш, за да пробваш как ще се чувстваш. Щом няма да ходиш по горите и не държиш на високи скорости, смятам, че ще останеш доволен. На мен за из града ми е идеален, а съм излизал и няколко пъти навън, добре беше. Едноцилиндров е и вибрациите са малко повече, но за мен лично не са проблем. Според коментарите във форумите, имат проблем с бендиксите, но аз да чукна на дърво досега не съм се сблъсквал с това. Божа работа. Важни са обаче настройките на карбуратора, защото аз тази година имах проблем с паленето, ако мотора не е пален от два-три дни и времето навън е студено. Има настройки за студен, умерен и топъл климат. Като се настрои, проблема изчезва. Що се отнася до чупенето, според мен зависи какво ще купиш. Поддържан и обгрижван мотор, едва ли ще ти създава повече проблеми от всеки друг втора употреба. Що се отнася за избора на японски или друг мотор - няма какво да се коментира. Превъзходството на японската техника е дискутирана многократно във всички форуми.
Коментар
-
Първоначално публикуван от vel4eto Преглед на мнениеИмах априлия за нищо не ставаше през 3-4 дни се чупеше нещо, миналата година си всех Хонда Нх 650 Доминатор - Родих се!
Карам го навсякаде (асфалт,черни пътища) и нямам никави проблеми. За около 2000-2500лв. ще си вземеш хубав доминатор. Все пак априлия-та са италиански, а хонда японски, все пак има разлика. Но това си е мое мнение.В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
От 2 дни и аз съм собственик на Aprilia pegaso 650 2001г. Първи мотор ми е и впечатленията ми са много добри. Лесен и удобен е за каране. За сега не виждам никакви проблеми по него. Във форумите се пишат повече негативни неща за този модел, но при покупката не им обърнах особено внимание. Все пак състояние, година и цена не може да се сравнява с японските. За тези пари бих купил някой японски мотор който му е взета душата, а за мен остава ремонта. Ходих да го купувам с приятел който горе долу е в час с моторите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от pepi1 Преглед на мнениеОт 2 дни и аз съм собственик на Aprilia pegaso 650 2001г. Първи мотор ми е и впечатленията ми са много добри. Лесен и удобен е за каране. За сега не виждам никакви проблеми по него. Във форумите се пишат повече негативни неща за този модел, но при покупката не им обърнах особено внимание. Все пак състояние, година и цена не може да се сравнява с японските. За тези пари бих купил някой японски мотор който му е взета душата, а за мен остава ремонта. Ходих да го купувам с приятел който горе долу е в час с моторите.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар