Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За разхода на гориво при кросовите и ендуро мотори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Different_Soul
    Така, че нека изчакаме Калин Кулев да даде своето мнение относно разхода на HONDA CR500 !
    Аз никога не съм знаел колко гори който и да е от моторите ми (когато няма километраж).Знам само,че горят много.
    Веднъж само,много отдавна,бях се опитвал да изчислявам за един мотор на пистата,като смятах дължината на трасето и обиколките които съм завъртял.
    И никога не съм се интересувал особено всъщност.На Хондата си бях направил трип мастер,ама не съм смятал колко гори.Не знам и колко литра и събира резервоара.Когато се съмнявам,че прехода е по-дълъг взимам тубичка с бензин.
    Казвам,че горят мног,защото когато съм купил или продал мотор(който съм засичал) се оказва,че в мен гори повече.Имах едно Сузуки(шосейно) гореше ми 8.Продадох го-оня вика "4 ми гори".Купих си голф.( горял...аз под 12 не мога да го смъкна...
    Само едно мога да кажа по темата момчета.Моя извод и принцип е:Икономията е майка на мизерията!Защо ми е да си мъча акъла с изчисления колко ми гори мотора???
    К. Кулев

Коментар

Само едно мога да кажа по темата момчета.Моя извод и принцип е:Икономията е майка на мизерията!Защо ми е да си мъча акъла с изчисления колко ми гори мотора???

Правилно с колата като ми даде разход 10/100 и ми се къса сърцето, мотора като ми го даде и се ухилвам до уши, явно зависи кой ги гори тези десетки литри

Коментар

Kawasaki KLR600 - 4,5 - 5,5/100 при културно каране.
        Suzuki RM 250 - един резервоар (8л.) на час. Груба грешка е да влезеш в гората с малко бензин.
        Honda CR250 - 8/час
        KTM - 250 - там някъде
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Honda XR650L - 5-5.5 без да го ръчкам много и
          6 -8 ако види доста зор, за съжаление не е лек за каране и по планините имам чувство , че карам Ролс Ройс, но иначе е универсален мотор
          Живей за всеки дъх!

Коментар

Горене

Прав си Калине.
            Има една стара максима "Кефа цена няма", на мен също Husaberga - а не ми е върнал бензин
            Иво Георгиев
            Gworkshop

Коментар

Не говорим тук за мизерия, а че е добре да знаеш колко ти гори моторът и да си правиш сметка, кога да зареждаш ако тръгнеш на по-дълъг преход или най-вече на състезание. Тъй като при едно зареждане, особено с бутилки се губи ценно време
              Да не говорим, че носенето на бензин качва теглото и центъра!
              Ендурото и сексът не са шега работа !
              -------------
              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
              http://crazy-job.com

Коментар

Да бе.Той и Туйков за тва питаше
                Абе аз гледам като ходя в гората да съм с пълен резервоар пък...
                Инъче си е важно на състезание да си сметнеш колко гориво да сложиш(при нашите състезания на пистата става въпрос,щото на ендуро винаги съм до горе,че ако се загубя...)
                Важно,ама аз съм го пропускал това,защото все съм сам (до миналата година поне) и от другата работа не ми е оставало време.Инъче е елементарно и всички го правят.
                К. Кулев

Коментар

А-а, Даниел ли е пуснал темата?
                  Сигурно това е имал предвид?!
                  Ендурото и сексът не са шега работа !
                  -------------
                  Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                  http://crazy-job.com

Коментар

Suzuki RM 250 - един резервоар (8л.) на час. Груба грешка е да влезеш в гората с малко бензин.
                    Honda CR250 - 8/час
                    KTM - 250 - там някъде[/quote]

като ги гледам направо се плаша аз карам атв ямаха баншии 350 двутактово /двигател RD350 всепризнат бензинояд/не знам какво са му направили малките жълтури но харчи 10л. за 4 часа нон-стоп ръчка само 1-2-3-та скокове и газ по крос трасе без да се спира от 2-ма единият като се умори другият се качва без да се гаси
                    Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

К. Кулев

Коментар

ееее а стига бе аз съм много фен точно на този модел атв
                        яама банзеее 350 2т тва е класика при спортните атв и май се намира и най евтино де
                        кажи колко я взехте и не я ли продавате евентуално

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                          А-а, Даниел ли е пуснал темата?
                          Сигурно това е имал предвид?!
                          Няма значение кой е създал темата,важното е чте разбрали точната и цел !
                          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                          [/FONT]________________________________________
                          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                          [/CENTER]
                          [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                            ееее а стига бе аз съм много фен точно на този модел атв
                            яама банзеее 350 2т тва е класика при спортните атв и май се намира и най евтино де
                            кажи колко я взехте и не я ли продавате евентуално

модела е супер ама я продадох на един комшия и сега чакам раптор но тои маи сащо ще я дава спряга цена кам 5000-5500лв.
                            а е 2000г.
                            аз съм малко тежък 118кг. и на баир се задъхжа иначе на писта няма толкова зло същество но за преходи мисля че не е удачна затова я продадох с много жал
                            Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

До: За разхода на гориво при кросовите и ендуро мотори

Хайде да съживим малко темата.Някой може ли да сподели колко харчи yz250f на разходка

Коментар

До: За разхода на гориво при кросовите и ендуро мотори

А аз пък се интересувам колко харчи Yz450
                                Поздрави,
                                [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X