Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с HONDA xl600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с HONDA xl600

здравеите имам проблем с xl 600.пропадна ми легло на клапан /изпускателен/.сащо така главата е спукана на 2места.казахами че може да се завари незнам дали ще стане сполучливо.а незнам откаде и колко ще струва друга.приемам всяакакви мнениа и идеи.

До: проблем с HONDA xl600

Първоначално публикуван от BRANKO86 Преглед на мнение
    здравеите имам проблем с xl 600.пропадна ми легло на клапан /изпускателен/.сащо така главата е спукана на 2места.казахами че може да се завари незнам дали ще стане сполучливо.а незнам откаде и колко ще струва друга.приемам всяакакви мнениа и идеи.
    качи снимки на главата да видим
    0888 074 049

Коментар

Ето снимки само, че съм ги снимал с телефона и са малък формат
      Прикачени файлове

Коментар

А аз си мислех , че само малките кубатури на хонда пукат глави...... На снимката пукнатина не се вижда....... но ако я има - търси друга глава , който и да те заблуждава с вариант заварка не знае за какво говори.
        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Двете пукнатини се виждат на втората снимка - от свеща в посока към леглата на изпускателните клапани. Не е болка за умиране, телефона ми е 0887869589. Обади ми се да ти обясня какво да направиш.
          P.S. Доста ХL-и 600 и XR-и 600, които съм отварял са били със спукани глави точно на това място.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X