Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha Xt225 Serow

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha Xt225 Serow

Кое е най доброто масло за тази траялка.Помогнете на един новак.

До: Yamaha Xt225 Serow

Първоначално публикуван от veki Преглед на мнение
    Кое е най доброто масло за тази траялка.Помогнете на един новак.

Бате това ако е траялка то тогава аз сигорно съм Бойко Борисов ама още не съм разбрал.И ако въпреки всичко твърдиш че е траялка слагаи му М10Д и нема да се плашиш,щото може и да замеса на траялка от траялското масло.

П.п За маслото е маитап иди някаде дето продават масло за мотори и виж по каталог какво ще ти предложат.

Коментар

Дъщеря ми кара същия,

Нищо кой знае колко специално не ти трябва - масло за четиритактов въздушно охладен мотоциклетен двигател. Аз му слагам Моторекс полусинтетика.
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Това е супер добра,машинка аз карах доскоро такава и съм много доволен.Използвах масло CASTROL GPS4T и го сменях на 1500км.Каквато и марка да предпочетеш и го сменяш редовно проблеми няма да имаш.

Коментар

От: До: Yamaha Xt225 Serow

Колеги, сигурно знаете ка да се ориентитам в означенията за буталата, кое за първи ремонт, втори и т.н. Как да позная/ако може преди да сваля старото/какво бутало да си поръчам, за да си го сменя, барабар със сегментите де? Попадам на сайтове с по няколко размери бутала, мисля са с 0.5 и с1.0 мм по-големи, но не съм сигурен. PISTON (0.50MM O/S) | AP- това е например единия вариант. Моля, ако някой се е блъскал с тая тема, да ме извини за некомпетентността, и да сподели челен опит. Благодаря

Коментар

От: Yamaha Xt225 Serow

И понеже си толкова некомпетентен, как разбра че трявба го смениш?

Коментар

Първоначално публикуван от Dundee-Ruse Преглед на мнение
              Колеги, сигурно знаете ка да се ориентитам в означенията за буталата, кое за първи ремонт, втори и т.н. Как да позная/ако може преди да сваля старото/какво бутало да си поръчам, за да си го сменя, барабар със сегментите де?...
              Преди да свалиш старото бутало няма как да знаеш какво ново ще ти трябва.
              Размерите на буталата са с буквени означения - B, C, D ... Обикновено В размер е с 1 стотна по-голям диаметър от стандартното. Това е за цилиндри с никасилово покритие.
              0.5мм O/S ще рече, че буталото е oversize (над заводския размер) с 0.5мм. Такова бутало се слага след престъргване на цилиндъра до необходимия размер. Прави се за цилиндри със стоманена или чугунена втулка. За цилиндри с никасил се прави ново покритие по новия размер.
              2010 CRF 250 R

Коментар

От: Yamaha Xt225 Serow

Тази Ямаха не е с никасил. Имам тука някъде работило бутало за такава. По спомен не е много износено. И други чаркове ми се търкалят в склада....
                0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Колеги, благодаря за информацията, надявах се да имам необходимите за смяна части, когато отворя двигателя, но май ще е по-добре първо да видя за какво става дума, и тогава.
                  Ще се възползвам от предложението на Ж.Нешев, и ще звънна когато разглобя мотора.
                  [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Daniel/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X