Здравейте колеги.Имам проблем с моята Cagiva Canyon 500 става въпрос за вечния прблем с този модел мотори и това е стартера.Търсих в всички сайтове стартер и бендикс ,но не открих.Въпрсат ми е може ли да се пригоди някакъв друг стартер в смисъл от някой друг мотор далй ще стане?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Caciva Canyon 500
Свий
X
-
От: Caciva Canyon 500
Не знам какво и как си търсил , че и не си го намерил , аз го намерих за 10-15 секунди. Това е така наречения бендикс , или по друг начин казано - еднопосочен лагер , голям проблем при повечето италиански мотори.
http://www.ebay.de/itm/CAGIVA-River-...0AAOSwG-1WzEHLВ НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
Коментар
-
Можеш да сравниш и търсиш от друг ама трябва да знаеш двата диаметъра и ширината на твоя.Сигурно има вероятност да стане от друга италианка априлия/бмв/ а него в Дарукар почти винаги го имат наличен последно беше 175лв.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bigman3 Преглед на мнениеКолега имах предвид че в БГ не съм го намерил не че в интернет го няма не ме разбираи погрешно.Ама тва не ми беше главния въпрос.Исках да разбера дали ще стане от някакъв друг мтор ,но все пак благодаря.В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
Коментар
-
Колега в мареа-та да не знаех че бендикса е отделно от стартера.Въпроса ми беше далй от някакъв друг мотор може да стане една от 2те части защото тук в БГ неможах да намеря нито една от двете части а и да ги намеря ще излезе по скъпо от мотора а в чужбина има но иска мн разправий та за тва ако някой знае може ли някой друг италиански мотор да има сходни те части с Cacgiva нещо по евтино ще е супер.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар