Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КТМ 525 SX– вашето мнение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• КТМ 525 SX– вашето мнение

Здравейте колеги!
    От десетина дена съм с нов мотор КТМ 525 SX!Мотора е 2003г.Нов съм в този клас мотори!Нямам и никаква информация за тези мотори!
    Искам да ви помоля за малко информация за този модел!Смяна на консумативи!Цени за частите!И най-вече добър избор ли съм направил!
    Благодаря ви предварително!!!!

От: КТМ 525 SX– вашето мнение

Просто потърси в търсачката!

Коментар

Първоначално публикуван от tonito_21 Преглед на мнение
      Здравейте колеги!
      От десетина дена съм с нов мотор КТМ 525 SX!Мотора е 2003г.Нов съм в този клас мотори!Нямам и никаква информация за тези мотори!
      Искам да ви помоля за малко информация за този модел!Смяна на консумативи!Цени за частите!И най-вече добър избор ли съм направил!
      Благодаря ви предварително!!!!
      Мога да ти кажа само честито, и много да внимаваш с дясната ръчка....изобщо няма да те търпи на гърбът си това нещо ако не внимаваш .
      Иначе консумативи - части и т.н. не са проблем.

Поздрави и добре дошъл при оранжевите.
      Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 03-08-11, 21:20.
      Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Частите са достъпни и на прилични цени. Мотора си "мрази" гумите , веригата и зъбаците.
        Въздушен филтър след всяко каране се пере и омаслява.
        На 4-5 резервоара, сменяй маслото с филтрите.
        Поне веднъж на година си прави профилактика на окачването и на лагерите на шарнира.
        Ако не знаеш историята на машината те съветвам да го отворите. Едно бутало (или поне сегменти), ангренажна верига, припасване (или нови) клапани (ако слагаш нови клапани, задължително и пружините), вложки..... , и ще си го караш дълго.
        Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Благодаря ви колеги!
          Аз го взех с капли за супермото!За сега съм много доволен!Голяма фурия е!Имам и капли за крос,но предимно ще карам градско,между колите!Трябва ми само да си сложа и километраж,но не знам какъв?Може ли да помогнете с нещо?!

Коментар

Най-евтиния вариант е километраж за колело. Вършат работа, цената е около 20-30 лв. Има и доста по-качествени и с повече екстри но и цените стават интересни. На фирмата Vapor има много хубави.
            Имаше цяла тема за километражи, потърси я.
            Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...=55532&page=10
              Sigma са доста добри и стават добре за мотори.
              Yamaha WR 200

Коментар

Мисля да си взема VAPOR,но не съм сигурен дали ще се справя сам с монтажа!Гледах че има такива и с оборотомер и точно там не ми е ясно как става.

Коментар

Kачи снимки да видим машинката

Коментар

Някой може ли да даде информация за този модел мотоциклет? Как се кара, как се поддържа, цени на частите... такива неща. Къде да търся цени за този и подобни КТМ-и? Търся, търся и нищо. Как стои въпроса с 6-те скорости? Предложете някакви линкове на български език.

Коментар

Обикновенно всеки има свой начин на каране .А мисля че тук нее ценоразпис а форум за мотоциклети.

Коментар

Здравейте колеги!С малко закъснение качвам и няколко снимки на мотора!А сега съм фен и на офроуда!!!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PC140137.jpg
Прегледи:1
Размер:188.9 КБ
ID:5326684Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PC090124.jpg
Размер:145.6 КБ
ID:5326683Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PC090123.jpg
Размер:169.3 КБ
ID:5326682Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PC090122.jpg
Размер:165.0 КБ
ID:5326681

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X