Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с ниските обороти на SUZUKI RMZ 250 2005

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с ниските обороти на SUZUKI RMZ 250 2005

Още първия път когато запалих мотора ниските обороти бяха доста нестабилни - ту ниски , ту високи.След няколко излизания нещата станаха още по-зле - в даден момент мотора гасне или държи оборотите много високи.Свалих карбуратора почистих го , продухах го , погледнахме жигльора, който е същия номер както в менюала на мотора , като ми направи впечатление , че болта от който се регулира сместа беше завит почти докрай.Реших , че това е бил проблема , но уви.Сглобих карбуратора наново и болта за сместа го развих на 2,5 оборота(чувал съм , че трябва да е горе-долу там) , но мотора палеше само с дръпнато топло палене и смукачане оказваше никакво влияние.Навих го докрай и започнах с пробите.При навит докрай мотора гърмеше през аспуха и смукача оказваше голямо влияние(вдигаше оборотите) - сместа според мен беше много бедна.Започнах да развивам по малко и стигнах до около половин оборот където мотора пали лесно не гърми през аспуха , навих няколко оборота на врътката за ниските обороти , но пак работи неустойчиво.При рязко подаване на газ се форсира нормално , но след това оборотите падат много бавно и пак работи с променливи обороти.
    Крака ме боли от ритане и проби , ако някой има идея да казва , че в момента точно нямам възможност да ходя на майстор.

От: Проблем с ниските обороти на SUZUKI RMZ 250 2005

Здравей колега, не съм на 100% сигурен но щом си отварял карборатора и всичко е ОК, значи клапаните си погледни. Мисля че трябва да се нагласят.

Коментар

От: Проблем с ниските обороти на SUZUKI RMZ 250 2005

Колега прегледай маншона дето се хваща карбуратора за цилиндъра да не би да е напукан и да смуче въздух.
      0878424143
      0887424150

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X