Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем Panterra 125cc Dirt Bike

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем Panterra 125cc Dirt Bike

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2002_panterra_125cc_dirt_bike_700_solsberry_9002937.jpg
Прегледи:1
Размер:22.2 КБ
ID:5924634 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:09032009851.jpg
Прегледи:1
Размер:183.2 КБ
ID:5924633
    Малко предистория, за да няма излишни въпроси ;d
    Казвам се Иво, от Созопол съм. Начиии, моето семейство притежава ферма за говеда в едно созополско село. Обикновено има хора, които се грижат за говедата, но тъй като самия добитак намаля а и хората си бяха дядовци (единия недовижда, другия недочува, почнаха да губят животните и т.н.), баща ми реши да освободи тези хора и той сам да се грижи за тях. ПРоблема идва единствено от това, че когато те са на пасището, няма кой да ги наглежда, и затова баща ми се принуди да купи Мотор на пожар, за да се придвижва по-бързо по поляните и горите. Моят свако има 2ма братя, най-малкия от които живее в Щатите. Той купил 3 мотоциклета ендуро. Неговият не го знам, а другите два са едни и същи, с разликата, че единия е 125 кубиков (на свако ми) а другия 250(на брат му). Обаче свако ми нямаше какво да го прави и баща ми го откупи от него с уверението, че този мотор е хубав, здрав и че е Канадски. (в последствие разбрах в интернет, че той наистина е от Канада, но вноса си му е от Китай.....) Взехме го ние, ползвахме го 1-2 месеца и почнаха проблемите, първо акумулатора. Постоянно мислехме, че е от свещите и купихме сумати бройки. Не стана, накрая сменихме акумулатора с по-хубав, който успя да се съчетае с мотора. ПРоблемите се оправиха, но не след дълго отново нещо стана, не помня какво точно беше, но и него го оправихме при майстор. Отделно това, че баща ми няколко пъти е падал заради калищата и счупи половината спойлери,хах. И сега идва ред на проблема, за който искам консултация, понеже нито аз, нито той разбираме много от мотори, а той ни трябва, защото баща ми е вече на годинки и малко в повече му идва вървенето всеки ден. Има и друго, сега няма много излишни пари за да викаме майстор, защото не знаем дали повредата ще излезе 50 лв или 500 лв примерно. Значи..., аз не съм го пробвал още, но той казва, че когато се опитва да смени скорост, той успява да я превключи, но нещо явно не се зацепва, защото мотора не иска да потегли при пускане на съединителя. Първо си мислех, че проблема е от скоростната кутия, но сега вече вярвам, че е нещо от съединителя. Може ли някой от вас да ни посъветва какво трябва да погледнем и дали може да се оправим без майстор, или поне колко ще струва една такава щета. И също ако може да ми дадете някаква стандартна схема и картинка на механизма на един кросов мотоциклет или направо ендуро. Благодаря ви много предварително!

От: Проблем Panterra 125cc Dirt Bike

хайде де, никой ли няма предложение. Ако се плашите от това, че първият ми пост е дълъг, прочетете само накрая, за да разберете за проблема

Коментар

От: Проблем Panterra 125cc Dirt Bike

Е добре, изтриите темата. Няма смисъл да седи

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X