Добър ден на всички,нов съм във форума и имам няколко въпроса.
До сега съм имал само мотори от рода на Tula 200,Minsk 125,
Mz 150,а имах и един скутер.Но тъй като ги продадох,сега искам да си купя някакво ендуро 125 или 200 кубика.От рода на kawasaki kmx , Yamaha DT.
Интересува ме колко горят и двата мотора,първо 125 и след това 200
кубика.
Като подръжка знам,че искат хубаво масло и по често да се сменя.Често пране на филтри.
И в годината поне един път да се сменя буталото и сигментите.(ще съм ви благодарен ако ми кажете как стоят горе долу цените с буталата и сегментите.
Ако има някакви други тайни по подръжката казвайте
И кои от двата мотора ще ми препоръчате.Кой е по добрия.Мотора ще се кара на село.По черните пътища,малко в гората,някой малък скок,канали и така.
Мисля,че имаше някъде подобна тема,но не пише колко горят моторите

Благодаря предварително!

До сега съм имал само мотори от рода на Tula 200,Minsk 125,
Mz 150,а имах и един скутер.Но тъй като ги продадох,сега искам да си купя някакво ендуро 125 или 200 кубика.От рода на kawasaki kmx , Yamaha DT.
Интересува ме колко горят и двата мотора,първо 125 и след това 200
кубика.
Като подръжка знам,че искат хубаво масло и по често да се сменя.Често пране на филтри.
И в годината поне един път да се сменя буталото и сигментите.(ще съм ви благодарен ако ми кажете как стоят горе долу цените с буталата и сегментите.
Ако има някакви други тайни по подръжката казвайте

И кои от двата мотора ще ми препоръчате.Кой е по добрия.Мотора ще се кара на село.По черните пътища,малко в гората,някой малък скок,канали и така.
Мисля,че имаше някъде подобна тема,но не пише колко горят моторите

Благодаря предварително!
Коментар