Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki kmx 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kawasaki kmx 125

Добър ден на всички,нов съм във форума и имам няколко въпроса.
    До сега съм имал само мотори от рода на Tula 200,Minsk 125,
    Mz 150,а имах и един скутер.Но тъй като ги продадох,сега искам да си купя някакво ендуро 125 или 200 кубика.От рода на kawasaki kmx , Yamaha DT.
    Интересува ме колко горят и двата мотора,първо 125 и след това 200
    кубика.
    Като подръжка знам,че искат хубаво масло и по често да се сменя.Често пране на филтри.
    И в годината поне един път да се сменя буталото и сигментите.(ще съм ви благодарен ако ми кажете как стоят горе долу цените с буталата и сегментите.
    Ако има някакви други тайни по подръжката казвайте

И кои от двата мотора ще ми препоръчате.Кой е по добрия.Мотора ще се кара на село.По черните пътища,малко в гората,някой малък скок,канали и така.

Мисля,че имаше някъде подобна тема,но не пише колко горят моторите

Благодаря предварително!
    Последно редактирано от krisko94; 27-04-10, 18:39.

До: Kawasaki kmx 125

Здравей колега правилно си се насочил към тези модели , но според мен още по-правилния модел ще е Yamaha DT 125 ,понеже 200 са по рядко срещани в сравнение с 125.Мотора е идеален за горе споменатия от теб терен за каране ,а относто колко горят това зависи и от начина на каране до определена степен , но 4,5-5 на 100 мисля ,че беше нормалното.Бутало и сигменти и работа ще ти излезе към 200 лв .Също така ако си се насочил повече към Kawasaki нека то да е KDX ,защото KMX са вече старичък модел.Дано съм ти помогнал в избора ,макар и малко и ако има нещ не се притесняваи да питаш.
    Поздрави

Коментар

Най-важното е да бъде в добро техническо състояние мотора, както и добре подържан. И на по-малко годинки.
      Поздрави
      Стратегия за Национално оцеляване - Да си толкова прост, че никой да не иска да се занимава с теб.

Коментар

Еми харесал съм едно kawazaki kmx 125 96 година(поне така ми каза продавача.)
        Наистина ли е 96 додина?
        До около една седмица ще ходя да го продвам и ако всичко е наред ще го взема.
        Ето го и него.
        Прикачени файлове
        Последно редактирано от krisko94; 29-04-10, 16:33.

Коментар

Попринцип има такъв модел 1996 година но трябва да видиш на място ,защото може и да те лъже продавача.
          Като правя сравнение с качените от теб снимки и от тук ми се струва,че е 96 модела найстина.

Коментар

Първоначално публикуван от I.Yankov Преглед на мнение
            Попринцип има такъв модел 1996 година но трябва да видиш на място ,защото може и да те лъже продавача.
            Като правя сравнение с качените от теб снимки и от тук ми се струва,че е 96 модела найстина.
            тва е модела 96 наистина ас имам същия модел и продавам един двигател за кавазаки кмx 125 цената нека е по договаряне от аитос сам скаип solito_as1

Коментар

този модел наистина е 96 и моя е същия модел само че е с фар и стоп и продавам двигател за кавазаки kmx 125 може и на части от аитос сам пращам по еконт скаипа ми е solito_as1

Коментар

Здравейте колеги !

Бих искал да помогна на колегата с избора на мотор по някакъв начин.Аз имам кавазаки кмх 125 87 година мисля че беше,когато го закупих му смених буталото,верига,забаци,шлайфах цилиндъра и др малки подобрения.Откакто му направих ремонта,година и половина (до сега) нищо не ми се е чупило и само газ.
                За избора според мен вземи който е в по-добро техническо състояние.
                Моя мотор гори около 5-6 не знам точно но не е много,а за буталото и сигментите ми излезе около 200 лева.

Поздрави на всички
                [COLOR=lime][B]Kawasaki kx250f[/B][/COLOR]

Коментар

Колеги мотора наистина беше хубав, но ме изпревареха.

За да не отварям друга тема,ще пиша тук.
                  Предлагат ми Yamaha serow 225, но със изтървал бендикс.Стартера върти но напразно.Някой знае ли колко струва тази част(бендикса).
                  И дали това е единствената причина,за да не пали на стартер.

Коментар

От: Kawasaki kmx 125

колеги има ли начин на кмх като се шлаифа цилиндара с 1 мм да падне никасила мерси предварително

Коментар

че той цилиндъра не е никасилов

Коментар

Колега насочи се към КДХ200 или 220 . Мотора е много добър като модел , а 125 ще ти умалее за 2 месеца и ще трябва да се набутваш да го продаваш и да купуваш нов. КДХ 200 и 220 са ендуро мотори и не са толкова рязки , че да те изненада неприятно или да ти горят много повече от 125-ците. Лично мен ще ме учуди ако има разлика повече от полувин - един литър . Относно смяна на бутало и цилиндър цената мисля , че ако си ги смениш сам нчма да е повече от 120-140лв и не се сменя всеки сезон. Ендуро мотоциклета не е така напомпан както чистият крос. Поради тази причина и буталото се износва доста по-бавно. Спокойно може да го сменяш на 2-3 години веднъж .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X