Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с мотор - Aprilia RX 50 1996 година.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с мотор - Aprilia RX 50 1996 година.

Не е по темата но за колко го зе Aprilia RX 50 защото и на мен ми харесва модела

Коментар

Първоначално публикуван от Bo0s Преглед на мнение
      Не е по темата но за колко го зе Aprilia RX 50 защото и на мен ми харесва модела
      Колега имам една априлиа за 650 в доста добро състояние , много върви ето и клип виж и ако те интересува пиши на скайп.
      http://vbox7.com/play:fcaba578c2 ако имаш въпроси към мотора и попринцип към модела пиши. на скайп: petur.bogdanov

Коментар

650 лева имах предвид ;д иначе е 50цц
        А относно момчето с проблема според мене е арбуратора и на мене на стария мотор ми се беше развалил и го смених нямаше проблеми след това

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Богданов Преглед на мнение
          Колега имам една априлиа за 650 в доста добро състояние , много върви ето и клип виж и ако те интересува пиши на скайп.
          http://vbox7.com/play:fcaba578c2 ако имаш въпроси към мотора и попринцип към модела пиши. на скайп: petur.bogdanov
          Има си раздел продавам,използвай го,тук ако те надушат модераторите ще береш ядове.Между другото мотора може ли да се регистрира,налични документи.
          Последно редактирано от hristo jivota; 28-05-12, 21:12.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
            Има си раздел продавам,използвай го,тук ако те надушат модераторите ще береш ядове.

Извинете! не знаех мога ли някак да го истрия този коментар или да го коригирам...

Коментар

Scrapheap ти е казал къде е най-вероятният проблем - в охлаждането. Като загрее (по-точно като прегрее) буталото стяга в цилиндъра и затова не върви. Сигурно вече има много следи от повличане на буталото в цилиндъра (шлайф и ново бутало ... предполагам). Или нещо се е запушило при падането, или се е приплескало и не минава хич вода (или минава, ама на капчици и не смогва да охлади, или водната помпа е приключила. Тук търси аварията и не е лошо да извадиш цилиндъра да видиш какво е станало с работната му повърхност и с буталото и сегментите. Ако сегмент се е заварил в канала дори да оправиш охлаждането, пак няма да бяга моторчето. Така че свърши тази работа.

п.п. на капака на водната помпа би трябвало да има пробка за обезвъздушаване. Използвай я.

Коментар

Първоначално публикуван от Andy Van Der Drift Преглед на мнение
                Scrapheap ти е казал къде е най-вероятният проблем - в охлаждането. Като загрее (по-точно като прегрее) буталото стяга в цилиндъра и затова не върви. Сигурно вече има много следи от повличане на буталото в цилиндъра (шлайф и ново бутало ... предполагам). Или нещо се е запушило при падането, или се е приплескало и не минава хич вода (или минава, ама на капчици и не смогва да охлади, или водната помпа е приключила. Тук търси аварията и не е лошо да извадиш цилиндъра да видиш какво е станало с работната му повърхност и с буталото и сегментите. Ако сегмент се е заварил в канала дори да оправиш охлаждането, пак няма да бяга моторчето. Така че свърши тази работа.

п.п. на капака на водната помпа би трябвало да има пробка за обезвъздушаване. Използвай я.
                А случайно да си забелязал че темата е от 2008г.

Коментар

Не. Заблудиха ме датите на последните публикации. Винаги гледам датите. За първи път ми се случва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X