Искам да ми кажете мнение за маслата ipone ипон 2t с мирис на ягоди хубави ли са?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнение за маслата ipone ипон
Свий
X
-
От: Мнение за маслата ipone ипон
Ако моториста е от женски пол и се е "овъртяла" е масло с мирис на ягоди..аз мисля, че е много хубаво...Иначе имам впечатление за 4Т...и не са с положителен знак. Рядко ми идваше''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.
-
Масло с мирис на ягоди ??? Те това изби рибата ! Мислех че този номер съм го измислил сам-преди време с цел бъзик сипах 100 мл. парфюм, от еФтинкия, в резервоара на жена ми-умрях от смях на прозореца, докато душеше гаража, като си изкара колата
Коментар
-
То е повече от един вид 2Т маслото на Ипон с мирис на ягоди ама не съм се заглеждал за разликите. Със сигурност има за кросови 2Т, същото е пробвано и на моторни резачки, има и по-евтино за скутери. Аз ползвам 4Т 10W50 или 15W50 и съм доволен въпреки че не мирише на ягоди!"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
Коментар
-
С такова масло някога си карах скутерчето. В началото е готино да ти мирише на ягоди, но лично на мен по някое време взе малко да ме дразни... Като се приберех вечер дрехите ми миришеха на пушек смесен със сладко от ягодиИначе смазителните му свойства бяха добри. След около 4000 км с него свалих цилиндъра и нямаше видимо износване, а и нагар нямаше.
Пп. Става въпрос за полусинтетиката предназначена за скутери. С другите им продукти допир нямам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от parandjata Преглед на мнениеМаслото е доста добро и приятно.Карал съм с такова и съм много доволен.И си понамирисва на ягоди като спреш или някой като кара зад тебSUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар