Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да кача снимки за обява???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Как да кача снимки за обява???

колеги
    според мен проблема не е в снимката или пък от това от къде се питвате да я качите а във вас или в браузъра ви

разположението на снимката в интернет е едно - то не се променя и няма разлика дали я викате от в къщи или от офиса

по скоро кода, който ползвате за визуализация на снимката по някаква причина се променя, и това води до проблема

за да визуализирате една снимка във форума, качена в интернет ползвайте следния код:

[img]адрес-до-снимката[/img]

като адрес-до-снимката е примерно http://media.snimka.bg/2272/010799907-big.jpg

Сега се замислям, че има вариант от вкъщи да не може да отворите snimka.bg и съответно снимката, и за това да не ви я показва но на днешно време едва ли...

а относно големината на снимките, които виждаш и излзат от екрана - това според мен се дължи на различната резолюция на мониторите в офиса и в къщи. ако гледаш форума на 800х600 точки гарантирано няма да събере снимките по широчина.
    EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Ае стига бе,прост дървар като мен се научи да качва снимки,а професори от голяма величина не могат!!!
      Я се стегнете.

Коментар

Тошко, качил съм над 2000 снимки досега във форума и то поне по 5-6 различни начина.
        Навремето започнах точно така, да ги копирам от снимка.бг...и до днес стоят във форума.
        Вчера опитах след сигнала на ЕМО и не стана, опитах как ли не, а днес от офиса от раз.
        Имам в къщи лаптоп откакто си счупих крака и е с Мозила а в офиса съм с Опера.
        Ето сега стана от раз. Не мисля, че проблема е бил в нас....

Само можеш да ме научиш как да качвам видео клипове,
        като те се виждат първо като снимка и когато кликнеш върху тях тръгват.

Коментар

и аз да пробвам
          GSM 0877 08 99 19
          Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Първи опит:
            C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\proba.jpg
            Неуспешен!
            цитат:
            След като качите снимките, под всяка една ще видите две полета : Линк към картина и BB код. Копирате текста във второто поле, под надписа BB код и когато пуснете публикацията снимката ще излезе направо, ето така: *
            Къде е пустия линк и ВВ код?
            Последно редактирано от Savov; 09-03-09, 21:29. Причина: неграмотност

Коментар

Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
              Първи опит:
              C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\proba.jpg
              Неуспешен!
              Колега Савов, адреса на снимката който имаше предвид колегата Пашов трябва да е в интернет пространството, а не в личният ви комп.
              Тоест да е качена на някой сървър или ФТП...

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                Колега Савов, адреса на снимката който имаше предвид колегата Пашов трябва да е в интернет пространството, а не в личният ви комп.
                Тоест да е качена на някой сървър или ФТП...
                Отворил съм инструкциите на Цвети -
                http://forum.offroad-bulgaria.com/an...nt.php?f=&a=27
                Чета, изпълнявам и нищо не става.

Коментар

Става....

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                    Тошко, качил съм над 2000 снимки досега във форума и то поне по 5-6 различни начина.
                    Навремето започнах точно така, да ги копирам от снимка.бг...и до днес стоят във форума.
                    Вчера опитах след сигнала на ЕМО и не стана, опитах как ли не, а днес от офиса от раз.
                    Имам в къщи лаптоп откакто си счупих крака и е с Мозила а в офиса съм с Опера.
                    Ето сега стана от раз. Не мисля, че проблема е бил в нас....

Само можеш да ме научиш как да качвам видео клипове,
                    като те се виждат първо като снимка и когато кликнеш върху тях тръгват.
                    Ами има вариант сървъра на snimka.bg да е паднал точно в този момент
                    Но със сигурност няма вариант, в който да виждаш снимката(да я браузваш) и след това да следваш стъпките за качване правилно и да не излезе във форума
                    EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Ти ме уби!
                      Как тази МОЯ снимка се появи в твоят пост?

Коментар

Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
                        Ти ме уби!
                        Как тази МОЯ снимка се появи в твоят пост?
                        Следвам стъпка по стъпка инструкцията на Цвети...

П.П. Ти си направил най-трудното, а сега се чудиш....
                        Кликни върху тая снимка докато се отвори на цял екран, после с десен бутон поискай да се отвори в нов прозорец и тогава вече копирай адрса, после... [img]адрес-до-снимката[/img] и воала.

Коментар

Последно редактирано от Savov; 09-03-09, 21:51. Причина: Успях!

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
                            Греда!!!

Имам проблем с качването на снимки.Снимките са в http://www.snimka.bg/ , но не мога да ги прехвърля във форума.Някой има ли идея къде може да е проблема?
                            ПП.99% съм сигурен , че правилно изпълнявам процедурата(и друг път съм качвал,освен да съм забравил как се правеше)
                            Емо объркал си адреса на снимката и оттам ти е проблема.
                            Ти си въвел този адрес http://http//media.snimka.bg/2064/010384036-big.jpg

а верния е http://media.snimka.bg/2064/010384036-big.jpg

и ето ти снимката

другия проблем при качване на снимки от външни сайтове е това дали снимките там са публични или частни. Ако са частни вие може да ги виждате само след като се логнете с акаунта си в дадения сайт, и въпреки че те реално имат адрес като този http://media.snimka.bg/2064/010384036-big.jpg можеш да си ги гледаш само ти докато си логнат. Този адрес е валиден за теб, но не и за други хора.
                            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                              Емо объркал си адреса на снимката и оттам ти е проблема.
                              Хе-хе! Може и тая да съм я свършил!

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                              другия проблем при качване на снимки от външни сайтове е това дали снимките там са публични или частни. Ако са частни вие може да ги виждате само след като се логнете с акаунта си в дадения сайт, и въпреки че те реално имат адрес като този http://media.snimka.bg/2064/010384036-big.jpg можеш да си ги гледаш само ти докато си логнат. Този адрес е валиден за теб, но не и за други хора.
                              Виж това не го знаех.Трябва да си прегледам албумите ,че имах един-два лични.
                              Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                              Джон Кенеди

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:156613.jpg
Прегледи:2
Размер:217.5 КБ
ID:5094262

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X