Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автотехническа експертиза?!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Автотехническа експертиза?!?

Здравейте имам следният проблем!Миналата година катастрофирах с мотоциклет и се водят дела за взимаме на обезщетение обаче проблемът идва това че скоростта която е определена по спирачният път не си съвпада с това което беше наистина и смятам че това е така защотото спирачният път и формулите които са гледани са гледани за кола а не за мотоциклет.Та въпросът ми е има ли някой компетентен човек който е запознат с мотоциклетите и техните спирачни пътища и да оборори тези глупости тъй като за мен това е пълен ъбсурд!
    п.с. Следата която е оставена е 16 метра
    К.Стоянов

До: Автотехническа експертиза?!?

Да не те отчайвам имах подобен проблем, и резултатите винаги бяха различни. Минах през тройна ,а след това и петорна ( по мое настояване)независима експертиза.Всички се различаваха коренно,някои бяха в зоната на фантазиите. Та съвета ми е , ако не си испуснал сроковете настоявай за нова експертиза ( тройна ,или петорна - зависи до къде си. посъветвай се с адвокат).Поздрави и успех.

Коментар

Всяка експертиза се различава поради многото променливи участващи в нея. Вземат се условни стойности за сцепление, спирачно закъснение, време за нарастване на спирачно усилие, време за сработване и други. Това са величини специфични за всеки случай и всеки модел МПС.
      В момента един от най-добрите експерти в тази област е доц. Ангелов от ТУ-София. В сряда имам изпит при него и ако искаш мога да взема кординати за връзка с него.
      Танки грязи не боятся!

Коментар

http://crash-experts.hit.bg/
        Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Aко можете попитай дали може да определия тази експертиза на мотоциклет или дай някакви кординати и разбира се на каква цена ще ми бъде доставена..благодаря ви много

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X