Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha XT660 05

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha XT660 05

Колеги,
    Насочил съм се към XT660 05.Искам да попитам колеги който притежават такива машини за мнение.
    Интерсува ме дали имат някакви слаби места,дали дават дефекти такивата му работи.
    Не съм голям разбирач и за това ви моля за мние по въпроса

От: Yamaha XT660 05

здравей колега,
    аз нямам такъв но съм работил по този модел като цяло е много сполучлив и мощен.
    в комбинация спортен филтер и спортни гърнета е фурия направо супер не дава да му дадеш газ!
    НО НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ МОДЕЛА СУПЕР МОТО!!!Освен ако не си якичък в рацете (демек тежичък е в сравнение с ентуро варянта които завива много леко)
    това е като цяло скрити дефекти почти нма случва се да гасне когато работи на обороти или в ниски-много ниски обороти когато го караш но се оправя
    много лесно само се настроива тпс и малко се пипа настроиката на компа и готово,знам че звучи сложно но не е става за 30мин и си готов(две болчета на ТПСа и компа се настриова от бутоните на километража)
    Поздрави.

Коментар

Мерси мн колега
      Като гледам няма мн писано за XT660R.Феновета са му малко.

Коментар

Първоначално публикуван от morosport Преглед на мнение
        Мерси мн колега
        Като гледам няма мн писано за XT660R.Феновета са му малко.
        ми маи са малко броики в бг. и ако питаш мен като мотор е много тежък
        аналог на XT660R e XT660Z TENERE много по лек за управление(в смисъл аз мразя да се боря с кормилото и цялата тежест да ми пада на рацете,обичам
        да държа кормилото с два пръста)
        и аналог на XT660X e YAMAHA MT 03 да наистина си леко наведен както при пистов мотор но не се усеща много тежест в ръцете и си завива супер
        и трите модела са с еднакви двигатели и разлика в размера на зъбните колела и от там различното усещане при подаване на газ но като цяло двигателя
        е отвратително мощен.Аз лично си взех XT600 имах избор пред TX660X и MT 03(тук не говорим за цена а за усещането от разходка с един от моделите)
        но ми се искаше да взема XT660 TENERE(но тук говориме вече за пари защото моят го взех за 2000е а MT 03 беше 2500е докато тенере още несе намира за малко пари втора употреба)

Коментар

Аз имам XT660R и съм доволен. Трябва да прецениш все пак ако искаш да излизаш по-трудни трасета търси нещо по-леко. Ако ти е за разходки из черни пътища и асфалт е идеален. За дълги преходи не е перфектния вариант. Много му блъска цилиндъра, нали е един.
          Поздрави

Коментар

Между другото продавам моето XT660R 2007 г. ако все още се интересуваш.
            Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X