Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си матор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся си матор

здравеите колеги намерих си една матаретка в другия краи на българия и незнам дали си струва да утида до там за да я видя такаче даите по едно мнение
    ето и снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=84265
    Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
    Gas Gas EC 200

Недей да мислиш само как ще ти излезе по-ефтино ! Вземи си по-добре едно ЕТЗ от колкото този "СR" !!!
    Аз така се излъгах и сега се чудя какви части ми трябват за двигателя като се счупи нещо ..
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

ем аз имам МЗ ts150 ама се нещо щте му има
      Gas Gas EC 200

Коментар

Първоначално публикуван от drink2much
        ем аз имам МЗ ts150 ама се нещо щте му има
        Позната история, моя е 250..
        Съвета ми е, ако взимаш мотор взимай го такъв, че всичко да му е оригинално, ако ще да неможе да върви !
        Ремонти се прави... ама като почнат разни побългарявания и непоправими замествания дето се чудиш каде какво да сложиш, за да стане работата...... не е си работа тая работа
        Както казах, ако трябва в окаяно състояние, но всичко да си е оригинално !
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Е да и аз такова нещо търся ама или ще е много скъпо или ще е побългарено
          А пък за твоито ЕМ съм чел много
          Gas Gas EC 200

Коментар

Я си пий пиенето и го заеби тоя хибрид
            Те тия в оригинален вид едвам мърдат, а камо ли в такъв!
            Моят съвет е направо да си търсиш друг, макар и малко по-скъп
            Все ще намериш някой лев отгоре, пък и имаш алтернатива - Don't drink 2 much и ще ти остане някой лев !
            Ендурото и сексът не са шега работа !
            -------------
            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
            http://crazy-job.com

Коментар

...А пък за твоито ЕМ съм чел много
              хаХахахаха и колко още ще има да четеееш )
              [/CENTER]
              [/CENTER]

Коментар

Жоро устаи пеинето аз искам да си зема мотор които да не го прая един месец и да го карам 2 дена.ДА ама около Варна няма хубави 125 ички за около 1500 лв.се ще са в др краи на България
                Gas Gas EC 200

Коментар

Има си телефони и автобуси за огледи, пък после Спиди за 50 лв ще ти го докара и от Яхиново, примерно.
                  Ride to arrive.

Коментар

Жоро устаи пеинето аз искам да си зема мотор които да не го прая един месец и да го карам 2 дена.ДА ама около Варна няма хубави 125 ички за около 1500 лв.се ще са в др краи на България
                    Събери още 500лв. и за 2000 може да си намериш читава кросова 125-ичка Под тази цена не съм виждал мотор който да става за каране без грижи.
                    2010 CRF 250 R

Коментар

стига бе вие отчаяхте момчето
                      това не е cr a mtx
                      и кво толкоз не му харесвате
                      ..верно 1500 са много за това нещо
                      но иначе мтх са са куча марка
                      ..казвай им да намалят от цената и ако се навият го взимай

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                        стига бе вие отчаяхте момчето
                        това не е cr a mtx
                        и кво толкоз не му харесвате
                        Това даже не е и МТХ май
                        На мен ми прилича на нещо италианско
                        2010 CRF 250 R

Коментар

мтх е но от хонда италия
                          ..както и да е
                          към тия 1500 сложи още 200-300лв и ще те уредя с готино 125 дето ще ти върши работа

Коментар

Не е несте ме разбрали правилно това го продават за 800лв
                            Gas Gas EC 200

Коментар

Не е несте ме разбрали правилно това го продават за 800лв
                              И 800 лв. са му много
                              2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X