Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Cagiva 125 Super City

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Cagiva 125 Super City

Здравейте,

Приложените снимки за добиване на представа за модела.
    1. Става ли този мотор за лек и аматьорски оф-роуд ?
    2. Могат ли тези джанти да се заменят с капли с таралежи и стават ли тези джанти на друг мотор ( японски )?
    3. Знам че често се чупят. А как е с резервните части, трудно ли се намират и цените сравнени с японските как са?

Благодаря за професионалните ви отговори.
    Прикачени файлове

До: Cagiva 125 Super City

Здравей колега.Този мотор за черни пътища може би ще ти върши работа,НО тези мотори на снимките са пригодени за он "супермото" а не за оф. Зависи от промените които са правени по мотора за да бъде пригоден за супермото но щом казваш лек оф значи ще ти върши работа. За парите който ще вземеш такъв мотор можеш да вземеш по добра машина пригодена за оф и няма да имаш грижа.А иначе части за тях колкото искаш,не много скъпи.

пП. И все пак има по компетентни в форума който са имали такива мотоциклети и ще ти кажат всичко с най-малката подробност.Успех и поздрави.
    OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Първоначално публикуван от ormr Преглед на мнение
      Здравей колега.Този мотор за черни пътища може би ще ти върши работа,НО тези мотори на снимките са пригодени за он "супермото" а не за оф. Зависи от промените които са правени по мотора за да бъде пригоден за супермото но щом казваш лек оф значи ще ти върши работа. За парите който ще вземеш такъв мотор можеш да вземеш по добра машина пригодена за оф и няма да имаш грижа.А иначе части за тях колкото искаш,не много скъпи.

пП. И все пак има по компетентни в форума който са имали такива мотоциклети и ще ти кажат всичко с най-малката подробност.Успех и поздрави.
      Здравей ,

Благодаря за отговора.
      За супермото приложението му е ясно, с тези джанти си е оригинално. Затова по-горе питам дали могат да се заменят с капли и гуми за оф-роуд и дали лесно се намират капли за този модел. Също така може ли тези джанти да се сложат на някоя друга машина, например нещо японско. Взаимозаменяеми ли са, стандартизирани ли са
      Благодаря

Коментар

Еми колега винаги можеш да немериш човек за взимозаменяне на каквото и да било, тези джанти май са 15 цола (не съм сигурен ) но съм сигурен на 99% че можеш да му сложиш капли за оф без (много ) корекции по мотора,вилка и тн..

пП. Надявам се да съм ти помогнал. Поздрави и успех.
        OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Каплите са 17ки, незнам да има вариант за смяна с други но поне според мен е напълно безмислено. Това е градско мото за много лек човек до 70кг максимум. Двигателя е доста силен за 125 но с много тесен спектър на мощноста, нещо около 34кс ми се върти в главата. Карал съм 97ма такова за едно кръгче само. С 7 скорости е и за оф можеш да забравиш. Колкото за части за толко стар и малко разпространен мотор точно уназе може също да забравиш.

Коментар

Карал съм такъв мотор, този лично имаше сила за 125 кубика, изправяше се на задна гума не много трудно, общо взето за начинаещ е супер, но както казаха и другите този, който си дал на снимката не става за офф роуд.

Коментар

Здравей,Колега относно този мотор ,който си посочил на снимките искам да ти кажа,че притежавам такъв,но съм го купил пригоден за горско и офроуд каране.Слагам снимки за да го видиш.За мотора първото което мога да кажа,е че частите за него са малко труден въпрос.Не че няма ама с доста мъки се намират.Иначе от мощноста съм горе-долу доволен за този клас мотор.Поне при мен мощноста се усеща при високите обороти в средните и ниските нещо го няма.А за каране бих казал че пригоден става за леко ендуро,че бих казал и не чак толкова леко.Даже съм скачал с него и на мотокрос писта,но тва са изключения.Доста неща съм му правил но,големи и значителни ремонти до сега не съм,Но и затова има време.
              На снимките е със стари гуми задната е 18 а предната 21 поне аз съм с такива размери.Успех....
              Прикачени файлове

Коментар

Благодаря за отговорите, пичове. Явно няма да е лесно да му се сложат капли, а с тези 17'' нестава за черни пътища. Ще търся нещо пригодено.
                Безавариини карания.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X