Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GAS GAS FSE 400

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• GAS GAS FSE 400

Здравейте на всички, дайте ми малко повече информация за GAS GAS FSE 400 годината е 2002 интересува ме читава машина ли е намират ли части в България и по скъпа ли е потдръжката на този мотор от Японците в този клас Yamaha wr;Suzuki drz и т.н.

До: GAS GAS 300 - 2006

Тази година ми звучи като да е някой от първите 4т на ГасГас, т.е. двигателя трябва да има много общо с този на DRZ (ако и да не е същия).

Коментар

До: GAS GAS FSE 400

Краси,аз в момента карам dr 250 но вече се заплесвам по drz 400 и този GAS GAS ще ми дойде супер но дайте малко повече информация как е като динамика същата глупакоустойчива машина ли е като Suzuki-то и как е като окачване става ли освен за ходене на пикник и за по хард-ендуро

Коментар

До: GAS GAS FSE 400

С общи думи не става .Много трошлив е а и инжекциона не е толкова на ниво .Проблема му е в мазителната система много дефекти дава двигатела ,другото е като останалите ГАС ГАС.Няма нищо общо със СУзуки.Не го препоръчвам на никой в БГ.Тук в Испания е един от най рядко срещаните мотори заради лошата слава която имаше,новите модели вече са коренно различни.Единственото добро нещо е че ще го намериш евтин ,но не си заслужава.С този мотор караха братята Пуиджемонт и имайте в предвид зад тях седеше фабриката за да карат в световното иначе никоя дуга фирма не би издържала с части и пр.
        Последно редактирано от mitkov; 20-04-09, 07:28.
        Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
        0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X