Пичове! Не знам дали тая 125 ще може да ми носи задника както трябва! 84 килограма съм, а пък съм вече 1.80! Ако бях 1,70 и бях 70 кила може, ама съм си бая пораснал вече! Чак не усетих кога стана!
Тежа малко повече от тебе и съм и по- висок с десетина санта. Както и Краси каза - мотора върви.
Направо ми откъсва ръцете като влезе в обороти. Изобщо не се притеснявай за сила.
Да, и аз мога да потвърдя - карах на Румен 125-цата и от средни нагоре почваше да ме плаши ... а КДХ 200 (и Хонда ХЛ(Р) 250) си го карах доста по "на ръчка". Верно КДХ-а си е доста спокоен мотор ...
186 съм висок и мнооооого тежък (95-96)
Е не вярвам всичко хубаво от Агроимпекс да са го взели! Все ще се намери нещо добро. От България мотори ми се струва, че не удачно да взимам, че майката им е разката от каране!
наистина хондите са много зле в ниските и доста нервни във високите , може да пробвате да изкатерите долината на смъртта с хонда CR125 може да се обзаложим колко човека ще успеят, както облога в една друга тема
та поради тази причина се кара доста по трудно от другите 2Т и иска много повече тренинг и умения особено ако си уморен, както и постоянна работа със скоростите (то кой ли 2Т не иска )
сега като двигател ямахата се усеща много по добре, много по плавна и теглеща от средните, на хондата подадеш ли газ в завой тя веднага влиза в оборот и тръгва нанякъде си и за нетрениран карач нормалната реацкия е връщане на газта и после пак газ ииии
ямахата се справа доста по добре в такава ситуациа - не им правя реклама де, щото аз исках хонда ама ми се падна ямаха
ако някой дава хонда за ямаха да се обажда
петре ти пак върва върва-и...се натресе
що точно ср реши че трябва да си вземеш
като за ендуро а и като за начинаеш един КХ или RM е много по подходящ YZ също става
А, защо не си вземеш един КХ като на Кеко ?
И за ендуро става и за мотокрос става.. и според мен можеш да го намериш на доста по ниска цена от колкото е нов...
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
'Щото не ми се дават по 3000 лв годишно само за ремонти! То на Кеко KXF e кеф, ама трябва да имаш парите да го гледаш както трябва! А и да ти кажа не става за ендруро! Има много нервна първа...Аз през каквито напоследак пътеки минавам(в последствие и на пресечен терен) Тая първа ще ми дойде малко зор. Не си правете илюзията, тези които не сте карали 4тактови кросови мотори на траял! Аз съм карал и поне според мен е бая гадно! Ако го караш на полу-съединител ще го изгърмиш на третата минута. Е, 'па т'ва не е кефа от ендурото! Нали така?
Знам аз какъв мотор ти трябва за пътечки ,трябва да е лек да тръгва от ниските да е ендуро защото на ендурото първа е къса и май май само остана да кажа коя марка отговаря на всички тези критерии ама няма нека Митков да каже.
Аз ти казах Манолев... имам чувството, че ако си вземеш една траялка ще си най-доволен..
Ти хем да е лек.. хем да издържа на по ектстрийм каране, хем да се ползва и за як траял,хем да е по-ефтино.... нещо немога да те разбера тебе..
Взимай един Газ-Газ за траял и тфа е ...
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
EEE to goliam zor da si namerish motor goliamo neshto. Kolko karash si zavisi ot teb. Ako mozhesh da karash i sus kmx125 shte si dostatuchno dobur ako shtesh. Tova ne bilo dobro - onova ne stavalo....drugo puk mnogo stavalo....ama ne....edna sedmica po-kusno i to ne stava veche... Mai cialata rabota e laf-mohabet. Ama to za tova e foruma de. Proveri dali ima edna statia v dirtrider.com, kudeto edin ot karachite na spisanieto reshava da si napravi eksperiment kolko e dobur i pokanva Ryan Hughes da se sustezavat. Usloviata sa che na Ryan shte mu davat po-maluk motor da kara, dokato toia ot spisanieto ne go pobedi. V nachaloto i dvamata pochvat s RM-Z 450. Estestveno Ryan kara niakolko obikolki napred....posle mu davat RM125....niama razlika - niakolko obikolki e po-napred. Sled tova mu davat RM85....pak bie drugia s 450-to., vupreki che ne mozhe da vzeme starta, no go nastiga burzo. Izumitelno e no mu davat DR-Z 125 (koeto e 4 takta) i Ryan uspiava da izprevari malko predi finala "karacha" ot spisanieto...prosto neveroiatno. Posledno za tashak davat na Ryan edin BMX i gi ima na snimka kak startirvat BMX vs. RM-Z 450......togava veche choveka ot spisanieto e pobeditel....ura!
Коментар