Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Hyosung?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Hyosung?

Здравейте. Снощи както си ровя из нета и попадам на една обява. Марката мотори "Hyosung" Корейска. Имате ли някакви впечатления от тази марка? Знаете ли нещо по-специално за моторите им?
    Пази душата си, не гумите!

До: Hyosung?

Сериозна марка са, нямат нищо общо с китайските ментета (не че няма и добри китайски).

Съществуват от 70те години, повечето им мотори са лицензирано копие на сузуки (SV650 например). Имат и по-малки кубатури.

Имат и атв, 450ка, което разправят че доста вървяло но окачването било малко меко.

Абе фирма са си. Че и отскоро имат и официален вносител в България, Mr Bike в Търговище май беше.

Така или иначе - за мен те са следващата голяма фирма. Малко са като Хюндай едно - време всеки им се смееше, ама виж ги сега. Та и Hyosung ги чака интересно бъдеще.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Mr Bike в Ловеч . Значи са сериозна фирма? Хммм, радвам се. Наблизо са ми. Ако си намеря на улицата 5 хилядарки, веднага отивам в Ловеч за едно ендуро . Благодаря ти, Goblin! Точно това което си написал, исках да знам.

Коментар

Това за мене е марка, която доста ме изненада. Преди месец бях в Испания и като имаше хиляди мотори около мен и няма начин да не гледаш какво карат хората, просто защото двуколесните там се карат целогодишно и можеш да видиш от Веспа (дизайн и производство през 50-те) до най-новите модели от 2008.

Та въпросните Hyosung се караха предимно под формата на чопъри и доста богата гама от шосейни мотори. Предполагам, че там са алтернатива на скъпите Харлей да речем. Колкото до крос и ендуро не съм виждал до сега
        Последно редактирано от Чичка; 15-09-08, 11:59. Причина: правописна грешка
        Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Аз се занимавам и с авиомоделизъм и на едно състезание до нашия град едни унгарци си бяха докарали 125 4т да гонят самолетите с него.Карах го и варвеше доста добре и както каза гоблин окачването е доста меко...
          Но нищо специално не знам за марката... това ми беше първата среща с нея..

Поздрави, Георги
          SHUT UP AND RIDE...nobody lives forever!!!

Коментар

миналото лято, като търсих моторетка за жена ми, ходих да гледам един такъв - 125см3 ендуро. Преди това бях ходил и до АнКол, те ги внасяха по това време. Като нов струваше около 4800 лв. Доста хваща окото - обърната предница , предна и задна дискови спирачки, та даже и някакъв АБС на предният диск. Но да се върна на този , който отидох да пазаря. По документи беше на 2 години , а по километраж на около 12 000 км. Много запазен на външен вид и си личеше , че не е каран оффроуд. Покарах го и веднага ми направи впечатление абсолютната липса на ряз. Вярно, че от 125см3 и 15 корейски кончетата не може да се очаква много, но съм карал и други 125 4т. Това нямаше нищо общо. При последвалият по-детайлен преглед се зазяпах в ауспуха. Не се бяха сетили да го позачистят продавачите. Имам спомен от един трабантов ауспух. Този беше по-омаслен и от него. А беше "само" на 12000км. А, тогава му искаха 1800лв.
            От друга страна може просто да не е случил на собственик. Поздрави.
            ПАНЧО

Коментар

Нормално ли е толкова малко конски сили за 125см3 4т.? Защото и на мен ми направи голямо впечатление.

Коментар

Първоначално публикуван от Di4kata Преглед на мнение
                Нормално ли е толкова малко конски сили за 125см3 4т.? Защото и на мен ми направи голямо впечатление.
                125 моторите са всичките по 11kw, което е около 14-15 конски сили, за да могат да отговорят на нормите в Европа за млади шофьори. В много страни има въведено ограничение в максималната мощност, която може да има технологично ДВГ на подобен мотор.

Коментар

Благодаря Ви, г-н Никой! Доколкото знам, сега при тази категория А1, май точно такова ограничение има... До 11kw, и там някъде конски сили... Не съм сигурен, но нещо такова четох. Демек може да имаш категория А1, да е до 125cm3, но като е повече кончета, пак е незаконно

Коментар

hyosung.bg
                    остахах учуден ама имат саит и на Български с информация за моделите и адрес на дистрибутора.
                    Последно редактирано от Димитър; 18-09-08, 19:47.
                    born to be wild
                    Кольо Ковачев

Коментар

Мда, имат сайт. Не съм го пуснал, защото неисках да правя реклама... Ловеч ми е на няма и 1 час път с автобус... Проблема е, че няма пари . Какъв е смисъла да ходя да разглеждам мотори, като знам, че няма да купувам?. Незнам като нямам 18 години, дали ще ми дадат да тествам някой мотор? Май не . Е нормално, като нямам 18 и нямам книжка за мотор... Но съм голям мераклия да ги пробвам. Абе имам време, живота е пред мен

Коментар

Абе имам време, живота е пред мен
                        Имаме участник познал точните резултати.

Я гледаите кво разправят:
                        ДВИГАТЕЛ
                        едноцилиндров, DOHC - четиритактов, 4 кл. на цилиндър
                        ОХЛАЖДАНЕ
                        водно
                        РАБОТЕН ОБЕМ
                        449 куб.см.
                        ПОДАВАНЕ НА ГОРИВО
                        E.F.I. eлектронен горивен инжекцион
                        МОЩНОСТ (к.с.)
                        ЗАДВИЖВАНЕверига
                        ВИСОЧИНА / ШИРИНА / ДЪЛЖИНА
                        2105 / 830 / 1230
                        ВИСОЧИНА НА СЕДАЛКАТА
                        790 мм
                        МЕЖДУОСИЕ
                        1470 мм
                        СУХО ТЕГЛО
                        128 кг
                        БРОЙ ПРЕДАВКИ
                        5
                        СПИРАЧКИ
                        1 диск отпред, 1 диск отзад
                        ГУМИ
                        задна 150/60-R17, предна 120/70-R17
                        РЕЗЕРВОАР
                        10 л
                        Прикачени файлове
                        Последно редактирано от spl77; 18-09-08, 20:56.

Коментар

Извинявай spl77, немога да разбера смисъла на информацията която си дал за мотора . Би ли пообяснил малко... Какво нередно има в нея?

Коментар

Извинявай spl77, немога да разбера смисъла на информацията която си дал за мотора . Би ли пообяснил малко... Какво нередно има в нея?
                            Нищо ама съвсем нищо нередно затова я давам.Някои може да си купи.

Коментар

Ясно, окей .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X