Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Husqvarna TE 410 ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Husqvarna TE 410 ?

Според вас залсужава ли си този мотор тези пари http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topme...223&f1=details и най-вече годината ме съмнява защото в гоогле има снимки само до 2001г. и спецификация , няма над 2001 година нито снимки нито нищо
    Honda CRE 250
    Nissan Patrol GR

Botevgrad Racing Team

До: Husqvarna TE 410 ?

Този мотоер не е 2003 година ,не си заслижава защото няма части за него някъде около 97 98 година ако не се лъжа е.но това не е наи важното важното е че могат да ти доидат много проблеми на веднъж, но нали знаеш че ако парите те устроиват и се разберете с човека винаги има краен резултат.Като мотор за времетоси е бил много добра машина сасипахаго проблемите които имаше завода и достъпа на резервни части,а не друго .Ако живееш въб Финландия или Швеция асти за тях има безброи много .
    Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
    0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

да и аз бях сигорен че не е 2003 но най се притеснявах за частите дали ще ги намирам.Дару Кар нали са представители при тях дали ще може да се поръчват части?
      Honda CRE 250
      Nissan Patrol GR

Botevgrad Racing Team

Коментар

Този мотор ходих да го гледам. 1996-та е и състоянието е плачевно. Предницата е напълно изпуснала и има сума дребни забележки. Не съм сигурен за двигателя - имам чуството, че нещо потрпва (клапани може би), но нямах възможноста да го прегледам и преслушам подробно, понеже комшиите се сърдели и не го държахме запален. Направих едно кръгче - добре върви. Задния амортисьор изглежда здрав. Гумите са пълни галоши.

Абе ... парите са му много...
        Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Гледал съм такива кат си търсех и аз, ама това със сигурност не е тая година, за която го представят, Husquarna TE 410 след 2000 г. е олекотен и е само с един ауспух.
          Този не съм го гледал ама по принцип двигателите на тия моторетки се славят с един от най-балансираните ходове, имат специална система за намаляване на вибрациите.
          Иначе не са толкова лоши и не се трошат толкова лесно, колкото ги представят. Сега представителството им е "Дару кар" и за доставка на части разправят, че било лесно.

Кат търсих гледах няколко, хареса ми окачването, въпреки че е доста височко, поема добре неравностите, спирачките си ги бива и динамиката на двигателя не е лоша.

Проблема е, че така и не намерих читаво такова внесено тука, иначе щях да си го взема.
          Успех в търсенето

Коментар

Първоначално публикуван от tatkobarba Преглед на мнение
            Този мотор ходих да го гледам. 1996-та е и състоянието е плачевно. Предницата е напълно изпуснала и има сума дребни забележки. Не съм сигурен за двигателя - имам чуството, че нещо потрпва (клапани може би), но нямах възможноста да го прегледам и преслушам подробно, понеже комшиите се сърдели и не го държахме запален. Направих едно кръгче - добре върви. Задния амортисьор изглежда здрав. Гумите са пълни галоши.

Абе ... парите са му много...
            вече е посвалил на 3300 ,ама дали и е пипал нещо?!?!?
            Honda CRE 250
            Nissan Patrol GR

Botevgrad Racing Team

Коментар

Първоначално публикуван от hristo Преглед на мнение
              вече е посвалил на 3300 ,ама дали и е пипал нещо?!?!?
              Спри пиенето - много си се размечтал
              Най-много да го е измил, и при пълна липса на масло в предницата вече да не омаслява коловете
              И аз се замислих като гледах обявата с новата цена, но още не ми е достатъчно ниска, за да си павя експерименти.
              Пича ми направи лошо впечатление - разправяше, че едно време е бил кросист, но иначе откъм поддръжка на мотора - или нищо не разбираше, или ме лъжеше откровенно. (извинявам се, ама да си бивш състезател и да не знаеш, мотора ти с какви предни и задни амортисьори е... и че предницата е изпуснала, а не омекнала...)
              Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X