Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki KLR 250 помощ за начинаещ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kawasaki KLR 250 помощ за начинаещ!

Здравейте на всички ендуристи!
    Нужна ми е малко ваша помощ и разяснение тъй като смятам да си взема първото превозно средство и по ред причини избрах то да е мотор за гората
    Това на което съм се спрял е http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topme...084&f1=details и в почивните предстои да отида да го видя на живо, но ми е нужно чуждо мнение дали си заслужава мотора, дали цената не е висока за толкова стар модел, какви мъки по ремонти трябва да очаквам, дали управлението ще е лесно за усвояване от начинаещ?
    Понеже това са доста пари ми е нужен малко кураж и увереност че взимам най-изгодното по качество за цена.
    Мерси предварително

До: Kawasaki KLR 250 помощ за начинаещ!

Не си взимай такъв мотор!!!
    Имам двама приятели с такива мотори,дават проблеми в главите (азпределителни валове и тн.)пък и цената на този които си си харесал е много висока...
    Ориентираи се към хр250,др250,ттр250.
    Успех
    MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнение
      Не си взимай такъв мотор!!!
      Имам двама приятели с такива мотори,дават проблеми в главите (азпределителни валове и тн.)пък и цената на този които си си харесал е много висока...
      Ориентираи се към хр250,др250,ттр250.
      Успех
      Лелее Аз тука вече тръпна че до седмица ще съм на две гуми а ти ми разби всички мечти Шегувам се де, благодаря за съвета само че сега ще се озоря да търся друга машина по моите критерии (около Бургас има дефицит нещо..)

spl77, живея в центъра на града и имам поне 15-20 километра до най близкия офроуд, така че предполагам не ми върши работа..

Коментар

Ако това ще ти е първият мотор и си решил да отделиш около 2200 (колкото е този КЛР), мога да ти предложа Моят мотор ако ли не по-добре събери още малко пари и си вземи някой ДР250 или ХР250
        Успех с търсенето
        Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

А какво мислите за тази оферта? http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topme...795&f1=details

ПС Това с модерирането на всяко мнение е доста неудобно, незнам сега предишния ми пост ще се появи ли няма ли да се появи.. двоен пост ли ще стане...

Коментар

Това е стария ми мотор. Преди две години беше много здрав.Момчето което го взе се казва Игор.Изглеждаше сериозен и вероятно го е поддържал.Цената вярно е малко висока.Мисля.че тогава за толкова го продадох.
            ........................
            Иван Маринов
            CRF 250 X
            Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Ето ти малко обяви, от които да си избереш твоя мотор
              Suzuki DR350 91г 2450лв Suzuki DR350 95г 3111лв този съм си го харесал и ако имах парите веднага го взимам, ноо
              Suzuki DR250 96г 3300лв
              Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

За човек мотор 500 които не е карал маи трябва да се внимава , и като го гледам маи е и бая стар .По добре послушаи посочените по горе колеги за моделите ТТ ДР ХР те са класика и винаги са били добри
                Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

pimax интересно, човека по телефона ми каза че преди година само е внесем мотора...
                  pepimotos аз по принцип съм внимателен и не мисля че ще се убия с голяма кобуратура, просто както казах има дефицит на ендуро-та за начинаещи в моя край, а офертата (http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topme...795&f1=details) звучи прекалено примамливо
                  В крайна сметка явно ще търся от по далече моя мотор, може от Пловдив там има избор и ми е само на 200 километра

А другите които ми предлагате да взема кросс, да попитам ако те спрът с него какво става?

Коментар

Значе най-сигорно е да си вземеш мотор от тук(форума)ако си харесаш.Защото повечето търговци са нелоялни едва ли ще ти кажат всичко което трябва да знаеш за машината.Те гледат просто да продават.Аз съм всеки ден в Пловдив по работа без изключение така че ако доидеш звънни ми да ти кажа каде горе долу има мотори да се не луташ.

Коментар

Брей , брей!!! XR , DR, TTR! Колко Кавазакита сте имали, и колко са ви са се счупили да да давате катрегорични препоръки на човека!? Ето по този начин се създава грешна представа в младите! Колега купи си какъвто мотор на теб ти се харесва, и такъв които да ти е по джоба!
                      Прикачени файлове
                      [FONT=Arial Black][SIZE=6][COLOR=lime]Kawasaki[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от iohko Преглед на мнение
                        Брей , брей!!! XR , DR, TTR! Колко Кавазакита сте имали, и колко са ви са се счупили да да давате катрегорични препоръки на човека!? Ето по този начин се създава грешна представа в младите! Колега купи си какъвто мотор на теб ти се харесва, и такъв които да ти е по джоба!
                        Нищо против КЛХ-а нямам, просто е по - скъп и затова не съм му го предложил

Ето една оферта за Kawasaki KLX 250 93г 3500лв

Коментар

Chaveto , много скъпи оферти, 2000лв ми е нещо като лимит в момента

Коментар

Първоначално публикуван от iohko Преглед на мнение
                            И аз казах,че KDX е държаливо магаре и никога нямаше да го махна ако бях фен на гората и жената не мрънкаше всеки ден да я повозя.

Коментар

Първоначално публикуван от Godman Преглед на мнение
                              Chaveto , много скъпи оферти, 2000лв ми е нещо като лимит в момента
                              За 2000 - 2 и малко можеш да намериш някоя Хонда Хл 600
                              или от по-леките някой ТС Като моя или КДХ като на колегата spl77

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X