cagiva raptor canyon 600cc
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Заслужава ли си този мотор? Cagiva Canyon 600
Свий
X
-
До: заслужава ли си този мотор?
Първоначално публикуван от DUGHENRY Преглед на мнениеcagiva raptor canyon 600cc
Колко струва първо и после можем да говорим нататък !Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
http://sixdayscrazyjob.com
http://crazy-job.com
Коментар
-
Едва ли струва 1000лв. а като прибавиш към сметката похабените си нерви и време за търсене на чаркове, съвсем солена ще стане! То да не се намираха японски разбирам, ама се намират!"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
Коментар
-
Първоначално публикуван от DUGHENRY Преглед на мнениеcagiva raptor canyon 600cc
Иначе 1000 лв е добра цена за тази визия дето се вижда.
Коментар
-
Мотора е Канйон - просто в Мобилето няма такъв модел в списъка и затова е писан Раптор. Цената му е някъде 2-3 000 лв обявена
И ... за какво да си струва?
За града може да става и за пред момиченцата.
За проблемите с частите вече стана дума...
лично мое мнение - не си заслужаваПът без препятствия обикновено не води до никъде.
Коментар
-
Зависи за какво ще го използваш. За каране по града или за черно
Ако е за второто и е 3000лв категорично не си заслужаваSuzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...
Коментар
-
До: Заслужава ли си този мотор? Cagiva Canyon 600
На мен пък ми се струва надеждно моторче с прекрасна визия и идеален за градаБих карала такова в София. Виждала съм го на живо и изглежда страхотно.
А вече що се отнася до частите.. не знам. Има вносители на Каджива тук, но до колко са коректни и какви са им цените не знам. Мотора е нова година, предполагам частите не са ненамираеми.
А цената за подобен японски мотор ще е осезаемо по-висока.DCRT®
Коментар
-
Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнениеБих карала такова в София.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнениеАз пък НЕ бих карал мотор в София !
Извънградско е по-опасно от колкото градско дори и в София. Такива са мойте наблюдения.
Коментар
-
За моето мнение изхождам от разговор с един "Майстор", при който гледах подобна моторетка. Той сподели, че двигателя са си го измислили от Каджива (за разлика от други техни модели задвижвани с двигатели разработвани от Дукати) и сума време не можел да намери някакви чаркалаци за него (по време на разговора все още не бяха намерени).
Не отричам привлекателния дизайн
А ... къде е човека, пуснал темата или ние само си дискутирамеПът без препятствия обикновено не води до никъде.
Коментар
-
На мен това ми прилича на външен вид на доминаторНо ако имах такова животно най-големият ми offroad щеше да е до някоя ливадка и обратно на асвалта
<което лично мен не ме устройва>
За частите и аз съм притежател на марка мотори с трудно откриваеми части съответно Италиански но се преживяваKAWASAKI Let the good times roll
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар