Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM LC4 620 или Honda XR 600?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KTM LC4 620 или Honda XR 600?

моля само да ми кажете кой е по добър като здравина щот като мощност ктм е по добър

До: ktm lc4 620 ili honda xr 600

Зависи как го уцелиш и кой ти пада на сърцето и на очите...Всичко друго е "ела ме удари". Не е важна само мощността, а и возията и къде и как ще го караш. Хондата като цяло иска по-малко поддръжка
    Живей за всеки дъх!

Коментар

До: KTM LC4 620 или Honda XR 600?

трябва ми просто за балкана да се кефя за возията на хондата ми казаха че била мека но все пак ктм по ме кефи външно
      Последно редактирано от hotelogi; 21-12-07, 10:00.

Коментар

Ако ти паднат два такива мотора в абсолютно еднакво състояние, то без да се замисляш вземи ХОНДАТА ! ! !
        Тез дет по-разбират и са имали такъв мотор ще ти кажат защо
        Hristo Draganov
        http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Хондата !
          KTM Fen

Коментар

благодаря ви много за информацията тогава ще търся хонда

Коментар

Можеш да чуеш и 1000 различни мнения. Едва ли някой може да ти каже точно, най малкото че ти говориш за втора ръка мотори.Без да се видят пробват тестват и т.н. какво можеш да очакваш от двата мотора. Понятието по здрав как го възприемаш по няма да се чупи ли и по малко пари за ремонти. Дистанцирай се от това може и при единия и при другия да случиш на добър избор и да караш безавариино. Няма понятие тоз здрав , тоз чуплив, тоз мощен, тоз слаб. 600сс дават достатъчно мощ.

Коментар

И двата мотора имат предостатъчно мощ... за возията - XR е доста твърд... не знам - ще се въздържа от препоръки в тази посока. Виж как е момента с частите и виж как са ги карали - Honda XR 600 е легендарен мотор - даже тук във форума има и менюъли... Това си е фактор! Има хора които карат тези мотори и са им познати - като проблеми и решения... това си е предимството в моите очи. Избери този който ти харесва повече, по-горните мнения са общо взето мои, а не твои. Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от hotelogi Преглед на мнение
                  трябва ми просто за балкана да се кефя за возията на хондата ми казаха че била мека но все пак ктм по ме кефи външно
                  Определено с Хондата ще можеш да правиш по-дълги преходи без да те умори както КТМ-а. На Хондата ще се налага да сменяваш по-рядко консумативи. Като тежина са приблизително еднакви. КТМ е по-мощен, но Хондата е въздухарка и няма да имаш грижа за охлаждаща течност. Части за Хонда има по поръчка, доставките са редовни - за по една седмица... Не знам какво повече те вълнува. Аз лично съм с ХR 650L, но тъй като се ориентирах към по хард каране съм решил скоро да се разделям с него, въпреки, че се колебая дали да не си го оставя за преходи.
                  Живей за всеки дъх!

Коментар

KTM, но EXC450 .... преди 2 седмици си продадох ХР-а..става за срванително хард офроад
                    но понякога може да те разплаче
                    .....и сега ще вземам ктм 450..

Коментар

значи хондата е много по добра въобще като цяло тя затова си е и по скъпа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X