Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ktm 540 SX

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ktm 540 SX

Привет,не разбирам много от този вид мотори но попаднах на един Ктм 540,който много ми хареса,продавача казва,че е около 90 коня.........
    Та въпроса ми е има ли такъм модел мотоциклет и понеже не намирам никъкво иинфо дали ме лъже или това просто е някаква екзотика?
    Благодаря на отзовалите се!
    Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
    Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
    Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
    Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

От: Ktm 540 SX

Не, не е толкова много, но КТМ никъде не обявяват мощностите на произведените от тях мотоциклети.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Ами,аз искам да заменя пистарката,за мотор вид-супермото,обаче като ги гледам са ми много лабави по 40-50-60 коня,а аз съм 105 кг,и за това се хванах за тоя,бил 90 коня как го измерил незнам.........приемам и съвети и препоръки .........

И друго по сайтовете за продажби има само 2 ,значи ли това че е някакво редко-щастие?
      Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
      Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
      Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
      Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Мотора е с кит 540/бутало,цилиндър,ел. и ауспух/.Слага се на SX520 и 525.Доста сила има в него,ама чак 90коня не е по скоро клони към 65-68.
        Буталото е два пъти по скъпо от стандартното.Ако ще го караш като супермото желателно е да сложиш пета и шеста скорост.
        __KTM__

Коментар

Хич не са "лабави" и не се тревожи за твоите 105 кг, ще те мята като брашнян чувал.
          Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998

Коментар

Според мен този мотор ще изисква по-честа смяна на двигателните консумативи. Може да погледнеш по-тежкия, мисля че 70 коня ktm 690

Коментар

Re: Ktm 540 SX

Тоя ктм да не е с лепенка "ZEDMOTO Пази се от моториста" на предния калник
              Ако е той, преди време беше на The Duke от Зед мото(имат магазин в Младост и правят трак дейс на Калояново).
              540 е кит - цилиндър и бутало, а ороигинално е бил 509куб.см.(въпреки че модела е 525)
              Не мисля че цената на буталото за 540 е двойна на стандартното, поне като гледам в ибей не откривам ралзлика, но нищо не пречи да звъннеш на КТМ Пазарджик или на Еди и да провериш сам.
              Тоя мотор и без кит ще те вози без проблем, така че не гледай толкова много конете. The Duke също не е фиданка, но се представяше доста добре с него на Калояново.

Коментар

Първоначално публикуван от svjokera Преглед на мнение
                Ами,аз искам да заменя пистарката,за мотор вид-супермото,обаче като ги гледам са ми много лабави по 40-50-60 коня,а аз съм 105 кг,и за това се хванах за тоя,бил 90 коня как го измерил незнам.........приемам и съвети и препоръки .........

И друго по сайтовете за продажби има само 2 ,значи ли това че е някакво редко-щастие?
                От доста време си търсех нещо такова. И понеже карам КТМ АТВ с двг. 510 см3 се замислих, че твърде бързо ще трябва да правя ремонт на двигателя. А иначе като мощност е напълно достатъчен, поне според мен. Но се става за големи скорости продължително време. Вибрациите на двигателя са убийствени.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                  От доста време си търсех нещо такова. И понеже карам КТМ АТВ с двг. 510 см3 се замислих, че твърде бързо ще трябва да правя ремонт на двигателя. А иначе като мощност е напълно достатъчен, поне според мен. Но се става за големи скорости продължително време. Вибрациите на двигателя са убийствени.
                  да няма нещо разбито?
                  KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X