Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво ще кажете за Хонда нх 650 Доминатор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво ще кажете за Хонда нх 650 Доминатор

Здравейте намислил съм да взимам ендуро или супер мото от 500 кубика до 900 . Бихте ли сподели мнението си .Загледал съм Хонда нх 650 Доминатор до около 2000 лв

Какво ще кажете за Хонда нх 650 Доминатор

Здравейте колеги може ли да ми кажете добре ли съм се насочил към ендуро - Хонда Доминатор нх 650 около 2000 лв.

Коментар

От: Какво ще кажете за Хонда нх 650 Доминатор

Доминатора е класика и много разпространен модел.
      Няма как да се каже дали си се насочил добре или не, тъй като не щещ да кажеш къде и как ще караш. За градско е доста удобен, въпреки леко завишения разход. За сериозен оффроуд не е удобен заради голямото тегло (към 180 кг). Не че не може (зависи колко те слуша главата) ама с бюджета може да играеш за нещо по леко - ТТR или ХR примерно.

Коментар

Еми незнам аз съм на 16 години карам в момента ендуро Хонда црм 125 2т карам го градско и по земно и искам да си взема нещо друго по-голямо 600 / 650 кубика да си брънкам из улиците , но незнам какъв разход дават ?

Коментар

Първоначално публикуван от Hondacrmgosho Преглед на мнение
          Здравейте колеги може ли да ми кажете добре ли съм се насочил към ендуро - Хонда Доминатор нх 650 около 2000 лв.
          Твоят црм ми е познат от някъде .....

Коментар

гледай да е запазен екземпляр и след това ще те надживее тоя мотор повече от това няма какво да се коментира и да разбираш щом такъв тип мотор търсиш тежко ендуро

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X