Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Derbi Senda

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Derbi Senda

Здравейте ще си купувам първи мотор избрах си Derbi Senda тъй като търсих много за този мотор тук не можах да намеря теми
    затова ако има някои който е карал или знае нещо за тези мотори моля да каже

[Derbi Senda] Трябва ми помощ за избор на нов двигател

Привет на всички!
    От няколко години имам Derbi Senda R X-Treme (2004) и не мога да кажа нищо лошо за това "моторче", защото за всичкото това време НЕ съм му правил никакъв по-сериозен ремонт, като се има в предвид, че не е излизало от горите и реките (~2,000 навъртяни километра за 2008-2009 и от тогава почти не е карано, защото честно казано бях изгубил желание, а финансите не ми позволяваха нещо "по-добро")

Така.. сега на въпроса - какъв двигател (двутактов) ще ми препоръчате за тази рама? Ще се ползва предимно за терени като планини, реки и най-вече скокове.. като цяло от всичко по много
    Търся нещо мощно за такъв тип терени, за да не се налага да връщам 3-1 след 10 метра под наклон

---------
    Моля, без мнения от типа "смени мотора" и прочие.
    Благодаря предварително.

Коментар

От: Derbi Senda

Всичко зависи от това на какво ще попаднеш.. Аз лично имам такъв мотор (Derbi Senda R X-Treme - 2004) от 2008 година насам и до ден днешен не се е налагал по-сериозен ремонт, нито съм имал каквито и да било проблеми с него. Минал съм около 2,000 километра в периода 2008-2009г. само и единствено по гори, реки, планини, скокове без никак да го жаля и до сега не ме е оставял на пътя. Дори е имало случаи, когато съм го карал по 5-6 часа по такъв тип терени без прекъсване, освен за бензин
      Подчертавам - Всичко зависи от това на какво ще попаднеш..

Ако си твърдо решен за Derbi, най-добре вземи от някоя авто-къща нов внос, 2/3 от тези в "mobile" са без душа, там рядко ще попаднеш на нещо читаво, продавано от частно лице.
      Късмет.

Коментар

live42day купих си Derbi Senda 50 R 1999 но искам да и подобря външния вид дали пластмаси от (друг мотор или модел на сенда) ще паснат на моя мотор моля кажи спешно

Коментар

Здравейте. Ще използвам темата, за да не правя нова, да задам един въпрос.

Каква е разликата между Derbi Senda X-tream supermoto 50cc и обикновения Derbi Senda 50cc, който е с ендуро гуми? В смисъл само в гумите и в джантите ли е разликата или се различават и по скорости, окачване и др.? Имам оферта за супермото варианта, но искам да го ползвам от време на време и за гората с кросов комплект гуми и джанти.

Коментар

Аз карам Derbi Senda R 50cc от 2 години и сам много доволен.Карам я в гората и сам с 72 зъба задна зъбчатка.Ако искате да го карате супермото карайте с малка зъбчатка например 45 зъба. Аз сам много доволен и сега дори мисля да му правя кит на 85cc.

Коментар

Първоначално публикуван от ivanchoreev Преглед на мнение
              Аз карам Derbi Senda R 50cc от 2 години и сам много доволен.Карам я в гората и сам с 72 зъба задна зъбчатка.Ако искате да го карате супермото карайте с малка зъбчатка например 45 зъба. Аз сам много доволен и сега дори мисля да му правя кит на 85cc.
              а колко гори това derbi
              KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X