Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КTM 350 EXC мнения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• КTM 350 EXC мнения

Здравейте колеги, на път съм да си купя нов мотор (ендуро). Решил съм да е 4Т тъй като терените, по които карам не са толкова тежки за 2Т, любител съм на по-дългите разходки, а и до сега съм имал само 4Т. От това, което чувам от хората и чета по форумите стигам до извода, че 500 е доста силен мотор и не е много удобен за по-тесни пътечки и т.н. 250 кубиковия от своя страна пък смятам ще ми се стори слаб (до сега карах 450 крос) - това ме насочи към 350 кубиков. Може ли да дадете мнение за конкретния модел? Съответно някой, който има преки впечатления за него ? Как са като цяло 350цц двигатели на КТМ като надеждност? Мотора съм решил да е нов, за да елиминирам човешкия фактор, а именно ненавременната и често неправилна поддръжка на тези машини
    Поздрави!

От: КTM 350 EXC мнения

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=125089
    Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Цялата тема съм я прочел, но до колкото знам човека го е продал. Има ли други, които карат такива мотори ?

Коментар

Първоначално публикуван от garchevv Преглед на мнение
        Цялата тема съм я прочел, но до колкото знам човека го е продал. Има ли други, които карат такива мотори ?
        Колега, точно поради тази причина е по-добре да се пише в съществуващата тема и няма смисъл да се отваря нова такава. А от друга страна Чинела е един от лидерите във форума и неговите теми са едни от най-търсените и четените. Затова помоли някой от модераторите да премести темата, там където и е мястото и вероятността ти за успех ще бъде по-голяма
        SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

http://www.dirtrider.com/features/20...parison-video/

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
            И какво си приказват тези, че нищо не разбрах?
            А как би изглеждало сравнението м/у 4 и двутактов?
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
              И какво си приказват тези, че нищо не разбрах?
              А как би изглеждало сравнението м/у 4 и двутактов?
              Общо взето хвалят и 2-та модела, всеки с определени качества. 350 че е много по-лесен за каране по тесни и засукани терени, 500 пък с многото мощност е по-добър за стръмни изкачвания както и за по-дълги преходи. От друга страна, 350 пак си е с достатъчен въртящ момент и по-лесен за управление. Препоръчват ако сте над 80кг да си вземете 500.
              Yamaha WR 200

Коментар

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
                Общо взето хвалят и 2-та модела, всеки с определени качества. 350 че е много по-лесен за каране по тесни и засукани терени, 500 пък с многото мощност е по-добър за стръмни изкачвания както и за по-дълги преходи. От друга страна, 350 пак си е с достатъчен въртящ момент и по-лесен за управление. Препоръчват ако сте над 80кг да си вземете 500.
                Да, както да допълня и че предпочитат 500 при по-дълго каране по черни пътища или по асфалт между дадени терени (на клипа и двата мотора са регистрирани). Обаче трябва да се обърне внимание на факта, че повечето хора в щатските форуми като говорят за Single trail , които ние при нас наричаме тесни и трудни пътеки, понятието им за такива е доста размито ! В повечето случаи тяхните трудни пътеки са си почти пътища в сравнение с тези , с които се борим по нашите географски ширини! Казвам го, защото на много места казват, че 500 се справя също много добре по тези участъци. А като става дума за по-дълго каране в щатските форуми, на доста от моторите им монтират по-големи резервоари Acerbris или КТМ хардпартс, понеже тяхното дълго каране в немалко случаи означава ~ 1000 - 1500 км та дори повече

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X