Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HONDA SLR 650 /FX 650 VIGOR ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• HONDA SLR 650 /FX 650 VIGOR ???

Здравейте! Ей тази муха ми е влязла в главата, но не знам дали после няма да я бия в стената / главата де/...А и информацията е повече от оскъдна и ми се ще, ако някой от вас се е допирал до този мотор или е чул някъде нещо, моля нека го сподели!!! ...Въпреки, че силно се съмнявам, че някой от вас би се качил на нещо толкова "несериозно" ...Та то дори не е японско!!!...Или може би точно заради това ...
    Благодаря предварително ! Поздрави!

От: HONDA SLR 650 /FX 650 VIGOR ???

Тези всичките май са базирани на Доминатор. Доколкото съм чел, в последните години от производството им, излизат доста скопени фабрично заради еко нормите, така че яко се сменят ауспуси, преправят/сменят се карбуратори, режат се филтърни кутии, че дори и колектори се полират или дори разпробиват.

Коментар

Добрееее....Забелязвам, че има все пак интерес към моделите и за да не остане поредната ялова тема ще споделя това, което съм прочела: става дума за следните модели: http://www.motorcyclespecs.co.za/Gal...097%20%202.jpg ; http://www.motorcyclespecs.co.za/Gal...20FX%20650.jpg
      Старта на производството е 1996/1997 /Гугъл е раздвоен по този въпрос/.В началото е SLR650, а през 1998 се трансформира в FX 650 Vigor... Поради липсата на интерес или поради някакви кусури/не можах да схвана/, през 2000/2001 / отново сме раздвоени/, производството спира...И цялото това упражнение се случва в Испания...Въпреки оффроудския си вид, братчето на Dominator определено не било за извън пътя...Иначе е оборудвано със същия 650-кубиков, едноцилиндров, четиритактов двигател,който се поставя и на наследника FMX 650, т.е. надежден..Ако се обгрижвал добре, моторът можело да служи вярно дълго време...като при всички мотори..За кратката си кариера, все пак моторът е станал популярен в някаква степен в Англия примерно...И хората май си ги харесват ...В немското мобиле, също има няколко екземпляра...Май съм направила нелош избор ...А и испанците са си свършили нелошо работата ...

Коментар

Здрасти ,познат наскоро си купи хонда вигор650 това си е чист доминатор с друга визия.Аз карам доминатор и не мога да се оплача. Ако е за шосе-градски мотор вигора ще върши работа но за гората абсурд...

Коментар

Нито ще ходя в гората, нито ще се състезавам ...Наясно съм, че с тия 39.4 к.с. шампиони няма да се става ...Да кажа, че се ориентирах към този модел заради малкото килограми, сравнително ниската седалка и "симпатичния" шосеен вид...Въпреки,че коментара на сина ми беше: "Еееее, не се излагай...Гле'й к'во е грозно..." ...Разбира се, харесвам ужасно много други модели, но всички са над възможностите ми...поне от това, което съм попрочела... Поздрави и се прибирайте вече, че е хладно навън!

Коментар

Здравейте колеги! Прочетох коментарите ви по темата. Аз също от известно време съм със Вигор. От Варна съм и търся колеги от моя град? Бих се радвал да обменяме информация с вас? Късмет на всички и весело посрещане на празниците!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X