Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кавазаки КЛХ 250 мнения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кавазаки КЛХ 250 мнения

Здравейте,харесал съм си едно КЛХ 250 SR 1995г. какво е вашето мнение за този мотор и от какво може да прекъсва на високи обороти.Питам Ви защото още не съм го взел и чакам вашите съвети и мнения.Благодаря предварително на всички които ми помогнат.
    Последно редактирано от stefan777903; 27-02-12, 12:57.
    С.Колев-Kawasaki KX 250

От: Кавазаки КЛХ 250 мнения

Въпреки че са оплювани в Бг това е един супер сполучлив модел на една недолюбвана марка. Аз за три години каране на моя мога да разказвам само със суперлативи. От какво прекъсва си нямам в на идея просто никога нищо не съм ремонтирал и машината ми е напълно непозната. Единствено съм правил профилактика и познавам само тези места. Мерил съм клапани сменял съм филтри и масла. Смазвал съм задното окачване(няма гресьорки и се разглобява) и лагерите на предната конзола.Смея да твърдя че от този тип мотори този е най-пъргав. По дуракоустойчивост може да му се мери само Хонда ХР но Кавата я превъзхожда. Ако си вземам мотор за возене по горите ще бъде такъв!
    Не искам да споря с никого това е моето мнение! Ако някой не е съгласен с мен горе в ляво има зелена стрелка натиска и не чете какво съм написал.
    В спорове и полемики няма да участвам!

Коментар

Лоша марка и модел мотор няма. Има лоши стопани. Моторът е перфектен и изключително красив и модерен. Имал съм такъв КЛХ 250 и след 2 години езда мога да кажа само , че е отличник ! Гори около 4 кг бензин на 100 км. Пали преди да ритнеш манивелата. Продадох го в Севлиево. Там лети повече от 4 години и е сменена една ангренажна верига и лагерите по задното окачване.

Коментар

100% подкрепям по горните мнения.Предишния ми КЛХ 250 беше точно SR нямал съм никакви грижи с него въпреки,че като го взех беше на 23000 км и с много избелели и изгорели пластмаси от слънцето.Мислех си,че ще имам доста проблеми ама машинката излезе супер карах го до към 28-29000км само обслужване нищо не се е чупило.
        Сегашния ми е КЛХ 300 върви доста повече от 250-ката за мен си е супер качвам и минавам на всякъде където и другите даже е страхотен катерач,ако не може от някъде то не е от мотора,а от задкормилното у-во.Мотора е и лек даже бих казал доста по лек от доста" хард ендура" казвам го от опит.
        Кавазаки КЛХ 300 04г
        Кавазаки КХ 65 04г
        Опел Астра 94г
        Мерцедес 124 91г

Коментар

Да се обадя и аз.Карам вече година КЛХ.......... ами просто перфектен мотор.Сменял съм само масло и филтри,тук там някое лагерче и семеринга, сега на пролет ще прегледам профилактично клапани и ангренаж (но това мисля, че е нормално). В групата 95% от моторите са 450 кубика и нагоре...... излизам навсякъде наравно с тях.
          Балкан 50--->Минск 125--->Кавазаки КЛХ 250---> Beta RR 525 Factory 2009

Коментар

ключ
            С.Колев-Kawasaki KX 250

Коментар

Темата е стара но искам да попитам от каде се намират части за тези КЛХсове,в интернет никаде немога да намеря бутало или ангренажна верига или сегменти за модела.мога да сменя ХТто за КЛХ но ненамирам никакви части а за ХТ колкото искаш и каквито искаш.Става въпрос за КЛХ 250 и 300 не за 650

Коментар

Здравейте аз също искам да попитам дали въпросното Кавасаки клх 250 цц 1996 4т е със никасилов цилиндър или е с риза?Понеже не искаше да запали а ток има да те убие бензин има да те удави.А знам (чувал съм ) че когато се изяде малко никасил-а трудно пали първия път и след това няма проблеми.Аз също не мога да намеря части за него.Благодаря ви.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X