Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Aprilia RX 50

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Aprilia RX 50

ЗдравеЙте, интересува ме що за мотор е това:
    -Здравина и надежност
    -Има ли части за него
    -става ли за леки разходки по черен път или по точно всичко което можете да кажете за моторчето.
    Благодаря предварително!
    Последно редактирано от viki terzieva; 26-03-11, 08:43.

От: Aprilia RX 50

Здравей колега. Ако мислиш да взимаш мотор 50сс, това е много добро моторче. Части колкото искаш, здравина доколкото аз съм карал такъв рамката и като цяло окачването е много надеждно. А за вървенето ако двигателя и настройката са наред за 50сс е перфектен. Лично аз излизах навсякъде с него. В заключение ако си решил да взимаш 50сс според мен това е най-правилния избор, но това е лично мое мнение от наблюденията ми. Ако имаш някакви въпроси питай Успех!

Коментар

50 кубиковото ендуро според мен е едно недоразумение! Кажи за какво ти трябва мотор,ако е за из града,то вземи някой скутер,ако е за в гората,вземи си някое истинско ендуро,че с това ще е само бутане по баирите,пък дори и да нямаш годините за книжка,знаеш ли че 80% от моторите в гората се управляват незаконно..

Коментар

Чак толкова няма да бута зависи и от терена де Аз имам 2 50cc ендура даже едното съм си играл да го тунинговам с кит 70цц по-голям карбуратор... и да ти кажа не си заслужава, за в гората ти трябва поне 125, с 50цц може да почнеш ако не си карал до сега, но след 2 3 месеца ще трябва да го продаваш, защото ще ти умалее
        Последно редактирано от viki terzieva; 26-03-11, 10:19.
        Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998

Коментар

Да колегите са прави, но ако човека иска да кара мотор с М категория това е добър избор.

Коментар

Ми аз съм 60 килограма.
            Дали ще му е трудно по по големите баири?

Коментар

Ем аз съм 75 и както казах, макар с малка скорост, ме иЗкарва навсякъде, ако е настроен добре според мен няма да имаш проблем.
              Последно редактирано от viki terzieva; 28-03-11, 09:43.

Коментар

"ако искаш да караш с М категория"
                За категорията си купи скутерче,много по-удобно и лесно за поддръжка е,за в гората - нещо истинско,там категория не ти трябва!

Коментар

Всеки си има мнение

Коментар

Хаха точно този тип моторчета са в пъти по-добри от скутера особено за нашите пътища, няма да имаш проблеми с дупките, а скутера се разглабя след всяка уцелена дупка
                    Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X