Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Aprilia Pegaso 650 cc

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Aprilia Pegaso 650 cc

Здравейте искам да попитам всички колеги взех си Априлия Пегасо 650сс знаете как е от пред нисък калник гума за по асфалт кофти за ( offroad ) та да се върнем на темата искам да махна предни калник да си сложа таралежка това лесно но най - важното е че искам да махна тези спойлери от страни до отпред дето са фаровете да си сложа хубава маска с хубав фар и да не е толко издължена сещате се за какво говоря да си стане как си требе ендуро та въпроса ми е от какъв модел става маската ?

Всъщност аз видях една тема http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=14659&page=4 на тази априлия но не съм сигурен дали ще станат такива калници и маската ?

От: Aprilia Pegaso 650 cc

Koлега, я дай снимка на твоите, ако ще ги продаваш пластмасите де

Коментар

Под калинка този мотор има една метална дъга която служи за закрепване на калника и лошото е че също държи двата амортисьора да не се осукват. Аз си купих моя с липсващи болтове от едната страна на тази дъга и всеки път като изтърва мотора кормилото се размества леко, като е хваната дъгата между двата амортисьора, няма да се завъртат толкова лесно.

Коментар

Първоначално публикуван от SCHWARZWOLF Преглед на мнение
        Под калинка този мотор има една метална дъга която служи за закрепване на калника и лошото е че също държи двата амортисьора да не се осукват.
        Това е абсолютно невярно! Коловете се усукват от тройника(или носача както го наричат някой) в случай че болтовете не са затегнати добре, а дори и добре да са затегнати пак може да се усуче. Според мен не си заслужава преправянето на този мотор за каране из гората, той и в стандартната си окомплектовка става за каране по черни пътища, но е прекалено тежък и със слаби амортисьори. Премахването на спйлерите, маската и дори резервоара (независимо че събира 20+литра) няма да намалят драстично масата на мотора. Ако все пак искаш да го караш оффроуд едни гардове на резервоара и спойлерите отпред, таралежки влизат без проблем (но ако се кара на кал без промяна на калника може да се счупи)най-добре да се сложи висок калник от супермото. Има вариант да се смени предната капла с 21'', но и това няма много да помогне за по-доброто управление, ето и няколко снимки:
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:110.jpg
Прегледи:1
Размер:69.9 КБ
ID:5233545Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02966.jpg
Размер:79.2 КБ
ID:5233546Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_MG_7838.jpg
Размер:75.6 КБ
ID:5233547Натиснете снимката за да я уголемите

Име:31417_381717255997_606360997_3936709_1313540_n.jpg
Размер:132.1 КБ
ID:5233548

Коментар

Честито за Пегасото

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X